Van itt valaki, aki szívesen beszélgetne egy zsidó származású fiúval?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék ,hogy van e itt olyan ember ,akit ez nem zavar. Nem akarok világuralomra törni ,meg ilyenek. Orvos szeretnék lenni , segíteni másoknak.2014. júl. 26. 20:26
2/17 anonim válasza:
De gondolom gazdag orvos szeretnél lenni. :)
3/17 anonim válasza:
Írj privátba ha gondolod. De én is srác vagyok.
4/17 anonim válasza:
Engem az egyáltalán nem zavar, hogy milyen származású, vallású vagy. És abban, hogy orvos legyél, csak teljes mértékben támogatni tudlak, így megmutathatod azoknak is, hogy nem számít ez, akik elfogultak. Remélem sikerül majd letenni a diplomát, drukkolok!
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is remélem sikerül :)
2014. júl. 26. 20:32
8/17 anonim válasza:
Légyszi írd meg priviben, hogy mibe érdemes most forgatni a pénzt. ;)
10/17 anonim válasza:
engem sem érdekel zsidó vagy-e vagy muszlim, én csak azért írok mert beszélgetni szeretnék. nem kell feltétlenül a kérdezőnek lennie, biztos talált már hölgyeményt. ide írhat aki akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!