Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek a jófiúknak van...

Szerintetek a jófiúknak van még esélyük a mai tinédzser lányoknál?

Figyelt kérdés
Van még esélyünk? Megváltozni nem akarok ... 16f
2014. júl. 26. 18:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem csak a tinédzser lányoknál nincsen,hanem az idősebb korosztálynál sincsen.Ezt értelmes,normális jófiúként mondom.Ha nincs hozzá olyan külsőd,tehát ha nem vagy helyes,akkor ha fejre állsz sem fogsz kelleni nekik...

De ettől függetlenül sosem kívánnám neked,hogy veled is ez történjen,hogy senkinek ne kelljél sok éven keresztül.Mert tönkre lehet menni benne rendesen,ráadásul sokan nem is bírják ezeket hosszabb ideig,ők általában inkább végeznek az életükkel.Viccen kívül mondom,és egyre jobban így van ez.

2014. júl. 26. 20:05
 12/17 A kérdező kommentje:
A jófiú szót nem arra értem, hogy egy puhap*cs, hanem arra, amit tényleg jelent :) Aki érti ..érti:d
2014. júl. 29. 16:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Miért is magyaráznád meg, hogy mit jelent nálad a jófiú, ezzel segítséget adva azoknak a válaszadásban, akik neked akarnak segíteni?
2014. júl. 29. 18:51
 14/17 anonim válasza:
Van hát :) a szülők is jobban kedvelik az ilyeneket mint a swag,páwás nem tudom milyen fiúkat :)
2014. aug. 6. 09:49
 15/17 A kérdező kommentje:

A jófiú alatt azt értem, ami annak az ellentétje... hogy nem cigizik, szórakozni eljár de nem abból áll neki hogy bepiáljon mint az állat, van célja, fontos neki a tanulás, illedelmes, nem szemétkedik másokkal, nem egy nagyképű ( de magabiztos ), poénos, megérti a lányokat, nem szarja le őket, nem csalja meg őket...

Egyik haveromnak olyan barátnője van, 18 éves, ő vette el a szűzességét... a csaj megbízik benne, mégis már 3 csajjal megcsalta, ilyen csajt hogy a francba nem becsül meg? ... Na pl. ilyet nemcsinálna egy általam jófiúnak nevezett valaki :)

2014. aug. 27. 15:22
 16/17 Spilerke válasza:
Hát ezek szerint én is jófiú vagyok nem cigizek igazából soha nem voltam részeg életemben soha nem voltam semmilyen tudatmódosító hatása alatt. De ennek ellenére szerintem van esélyünk tapasztalatból beszélek. Nem kell drogos parasztá válnunk van még remény. :D
2014. aug. 27. 15:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Összekeversz kérdező egy csomó semleges tulajdonságot azzal, hogy számít-e hogy valaki sikeres-e a nőknél vagy sem.

Nem cigizek. Eljárok szórakozni és egy este alatt maximum 3-4 sört szoktam meginni. Vannak karrier és munka felé néző céljaim és emiatt fontos számomra a tanulás.

Most akkor "jó fiú" vagyok, nem?

A te kategorizálásod szerint biztosan nem.

Illedelmes? Nem vagyok mindig. Tudod két féleképpen kell beszélni megtanulni az emberekkel.

1. Megtanulni hogy kell beszélni azokkal a lányokkal, akiket meg akarsz dugni.

2. Megtanulni beszélni mindenki mással.

---

Szemétkedés? - A csajok élvezik a "szemétkedéseket", különösen éjszaka (nappal nem tanácsos, vagy sokkal kevésbé), amikor mondok valamit, amire ál-megsértődhetnek, vagy megütögethetnek, de közben csak nőtt irántam a vonzalmuk.

Megérti a lányokat - Ez mi a tökömet jelent? Ő maga is lány?

Nem szarja le a lányokat - De, bizony néha le kell szarni őket, mert a párkapcsolatok dimanikája olyan, hogyha valamelyik fél leszarja a másikat, akkor annak a félnek a vonzalma általában nő a másik fél felé, aki leszarja őt. (Ezt meg kell érteni, fel kell fogni.)

Vagy például írod, hogy a barátnő megcsalása "rossz". Miért? Amikor a férfi magának tesz vele jót és kielégíti a saját igényeit, nem pedig a nőjéét helyezi a sajátja elébe.

2014. aug. 27. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!