Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnél ismerkedni egy 21...

Szeretnél ismerkedni egy 21 éves, vegetáriánus, absztrakt gondolkozást kedvelő pasival?

Figyelt kérdés
:)
2014. júl. 26. 14:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Absztrakt - én azt értem alatta, hogy a konkrét problémák megoldása esetén is gyakran fordul elő, hogy általánosabban próbálom tekinteni a problémát. Vagyis, korábbi tapasztalatokra, modellekre, rendszerekre, folyamatokra vonatkoztatok vissza.
2014. júl. 26. 14:46
 12/19 anonim ***** válasza:
mutizz képet és megmondom:d
2014. júl. 26. 15:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem gonosz akarok lenni, de ha nem tudod egy idegen szó jelentését, akkor ne használd, mert butának fogsz tűnni. Eskü a jóindulat beszél belőlem, itt van pl az absztrakt szó jelentése:

Elvont, elméleti, gondolati. A valóság összefüggéseivel nem törődő, a szokásos formákat megbontó.

2014. júl. 26. 15:34
 14/19 A kérdező kommentje:

"Elvont, elméleti, gondolati. A valóság összefüggéseivel nem törődő, a szokásos formákat megbontó."

Hol az ellentmondás? :)

Pont ezt írtam. A nagyobb absztrakciós szint elvontabb, a hangsúlyt a konkrétumok helyett az általánosság, a gyakorlat helyett pedig az elmélet irányába eltoló állapot. Én kedvelem a nagyobb absztrakciós szintet, ezért bátorkodtam magam absztrakt gondolkozásúnak nevezni.

Direkt nem az elvontat írtam, mert azt sokan az elsősorban önkifejező beállítottsággal hozzák kapcsolatba. Ennek ellenére, azok a tulajdonságok, amelyeket az idézett szövegben írtál, szintén jellemzőek rám. Csak számomra nem a művészi önkifejezés az elsődleges, mert pragmatikus oldalam is van.

A te definíciód valóban jobb és érthetőbb mint az enyém, de nem fejez ki teljesen mindent, amit én ki szerettem volna fejezni.

Egy probléma megoldása során gyakran rendszerezem a gondolataim egy olyan modell használatával, amely egyébként csak lazán kapcsolódik a kontextushoz. Például szívesen használok nyelvtani eszközöket, az egyébként nyelvtanhoz, kommunikációhoz nem szorosan kapcsolódó problémák megoldására. De ez csak egy dolog. Soha nem a különbségekre, hanem a hasonlóságokra fókuszálok, azaz a közös pontot keresem meg, és ez az emberi oldalamra is igaz.

2014. júl. 26. 15:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia nekem írhatnál.
2014. júl. 26. 18:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Gyrosra már nem hívhatlak meg :(
2014. júl. 29. 00:58
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem... Buggyant vegákkal nem szeretnék. Nem eszem állatot, mert az élőlény... A zöldségek talán nem élőlények?!
2014. aug. 5. 19:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Előző: nem rúglak seggbe, mert a seggedet Gézavezírnek hí'jják. Kb ennyi a logika a szavaidban.
2014. aug. 23. 19:25
 19/19 anonim ***** válasza:
...és hozzáteszem a költői kérdést: Gézavezírnek tán' nincs segge? Mert ugye "ez a lényeg"(???)
2014. aug. 23. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!