Miért van ez? Hogy változtassak rajta?
Segitsetek:(
Igazábòl nem nagyon akartam ilyen fajta segitséghez folyamodni de már nem érdekel.
Önbizalomhiányom van..Emiatt nem tudok kezdeményezni.(ezen már probálok változtatni) szoktam szemezni azokkal a fiukkal akik megtetszenek de egyiksem jött még oda hozzám.
Bulizni nem nagyon járok igazábol szeretnék de egyedül nem lehet a baráti körömben meg nem szeretnek igy eljárni.
Mások állitása szerint jòl nézek ki meg sokan megfordulnak utánam..lehet az a baj hogy ezekre nem tudok ùgy reagálni hogy elkezdek flörtölni meg stb hanem inkább csak magamba mosolygok kivülről meg elpirulok..nem tudom kezelni ezeket a helyzeteket
Miért van? Tud valaki segiteni?
17/L
Igen csak az a baj hogy nincs rá alkalom nem járok el
Ha valakit látok mindig mennek egyik helyről a másikra ugy meg nem állithatom meg
Na meg elméletben oké de mindig elmegy a bátorságom mire oda jutok
5 köszi
Hát ha megszolitok valakit szerintem örülök hogy kinyögöm a nevem nemhogy flörtöljek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!