Szeretnék már egy barátnőt csak nem merek kezdeményezni senkinél. Elég luzernek érzem magam. Mit csináljak?
fogd fel úgy, hogy azért vannak a félelmek, hogy legyen mit leküzdenünk és amikor leküzdessz egy félelmet, akkor boldog lesz és sokkal bátrabb és már elhiszed sajátmagadról, hogy igenis le tudod küzdeni a félelmeimet.
S talán erőt nyersz belőle a többi félelmek leküzdéséhez.
ne érezd magad luzernek, biztosan nem vagy az.
ha egy lányhoz majd oda mész ő olyannak fog megismerni amit te mutatsz magadról. ha elhiszed, hogy bátor vagy és értékes akkor tudatsd ezt másokkal is.
Szerintem elöször flörtölj lányokkal (szemezz velük) és ha viszonozza valamelyik akkor hidd el hogy sikerélményed lessz, aztán a dolog megy magától ;)
Ha tetszel egy lánynak akkor félned nem nagyon kell :)
Nem kell hogy körülvegyenek:)
Lemész egy haverral vagy egyedül a strandra vagy park-ba és ott lesznek bőven (sok lány megy ki azért hogy pasizzon vagy pasikat nézzen. Én is strandon csajoztam be méghozzá 2 évvel idősebb mint én. Egyedül kimentem napozni, megmártózni és ott találkoztunk (nem is ismertem). Csak napozás közben bámultam a lányokat és összeakadt a szemünk utána odamentem hozzá és stb.
Ha írsz privátot segítek neked:)
Nem nehéz ha belejössz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!