Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiúval teljesen jò...

Ha egy fiúval teljesen jòl elbeszélgetek, romantikusan bevallja az érzéseit, viszont egy hònapja nem ír, akkor mi van olyankor?

Figyelt kérdés

Ùgy volt, hogy beszèlgettünk, találkoztunk, ahol többször kimutatta, h tetszem neki. Illetve gyakrabban kérdezte, h "ki tetszik nekem?" Valòban tetszem neki, és komoly kapcsolatot akar?

Fiùk, ti hogy gondolkodtok erről???

2014. júl. 24. 16:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Amúgy arra is gondolok, h félénk ő is, mert volt néhány lány, aki eléggé átcseszte, ami miatt nem bízik:/ esetleg, ha kis szünetet hagyok, mondjuk pár hetet, az úgy már jó lehet.
2014. júl. 24. 20:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor gondold át, hogy szerinted elég visszajelzést adtál-e neki. Célozgatott esetleg arra, hogy nem tudja, bejön-e neked? Mert ha pl. olyat mondott, hogy lelkesnek tűnsz, akkor tuti nem a félénkségről van szó.
2014. júl. 24. 20:36
 13/13 A kérdező kommentje:

ilyet sosem mondott, h lelkesnek tűnök. inkàbb célzott rà, pl hogy én sosem zavarok, stb... viszont én konkrétan sosem mondtam ki az igazsàgot, hanem szintén csak célozni pròbáltam rá.

Lehetséges, a sràc is nagyon félénk a csalòdàsok miatt.

2014. júl. 25. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!