Az baj, ha csúnya fiúként csúnya barátnőt szeretnék?
Figyelt kérdés
Aki csúnya nős tevékenységet szeret végezni?
Például nem szereti a strandon mutogatni magát, mert ronda... Mert én se szeretem, ugyanebből az okból.
2014. júl. 24. 15:03
3/7 anonim válasza:
Nekem aztán mindegy hogy te milyen nőt szeretnél magad mellé. Ezt neked kell érezned, tudnod. Ez egy elég alapvető dolog amit megkérdeztél, ha ebben rászorulsz másra akkor nagy bajok vannak.
4/7 anonim válasza:
Miért kellene az embernek feltétlen csúnyának lennie ahhoz, hogy ne szeresse magát mutogatni?
Vannak olyanok, akik csak szimplán szégyenlősek.
Amúgy a kérdésre válaszolva nem, egyáltalán nem baj. :D Csak találnod kell valakit, aki szintén ilyet keres.
5/7 anonim válasza:
Igen, baj
Komoly önértékelési gondjaid vannak, javaslom, hogy fordulj pszichológus szakember segítségéhez
6/7 anonim válasza:
Csak realista vagy.
Ez nem gond. Akkor lenne gond, ha "csúnya " ként bombanőt akarsz.
7/7 anonim válasza:
dehogy baj. nektek, undormányoknak is fenn kell tartani a génkultúrát! nagyon büszke vagyok rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!