Nagyon bűzlik nekem ez a dolog, szerintetek nem fura? Ti mit gondoltok?
Van egy fiú,akivel mostanában ismerkedek.Már régebb óta kinéztem őt(neten keresztül),de nem kezdeményeztem.Aztán írt ő és ő is azt mondta,hogy már nagyon régen tetszettem neki, de nem írt eddig azért mert látta,hogy volt barátom és szégyellte.
Találkoztunk egy rendezvényen, egész este beszélgettünk.
Rá két napra szintén, de akkor már átölelt és többször meg is csókolt.
Ez eddig okés...de mesélte,hogy van egy csaj akivel nemrég szakítottak,de az nem fogta fel és azóta is mind próbál beszélni vele és hívogatja. Már csak ameddig velem volt, kb 5x biztos csörgött a telefonja,persze akkor nem vette fel,aztán kikapcsolta.
Engem ez zavart,már azt gondoltam felveszem és elküldöm a csajt.
Azt mondta,hogy mondta már neki hogy ő nem akar semmit de még mindig ez van.
Nekem ez nagyon fura...vannak még olyan hülye emberek akik nem értik meg az ilyet, vagy nem úgy van ahogy mondja és még nem küldte el a francba, és kitudja hány lánnyal csinálja ezt?
Most épp el van utazva,de ki szeretném ezt deríteni valahogy,mert most nem tudom mit gondoljak...
Nekem logikus,hogy ha valaki zaklat akkor letiltom ahonnan csak lehet,de ő még előtte pár nappal lájkolta a képét is,mert megnéztem...
Ti mit gondoltok?
figyu, én is nemrég szakítottam a barátommal (4 hónapja) és azóta is minden nap hív, meg ír facen, meg smseket küld meg sorolhatnám...
simán benne van a pakliban, hogy a csaj képtelen felfogni, hogy vége és vissza akarja kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!