Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nők mi alapján keresnek...

Laci911 kérdése:

A nők mi alapján keresnek partnert?

Figyelt kérdés
Mi az ami számít náluk a kapcsolatban ?

2014. júl. 23. 15:26
 1/5 Kerida ***** válasza:

- Őszinteség

- Bátorság

- Ész

- Közös értékrend.

2014. júl. 23. 15:28
 2/5 KnightBalazs ***** válasza:
32%
pénz
2014. júl. 23. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Legyen megbízható, őszinte, és hogy jól érezzem vele magam. A lényeg hogy megfogjon lelkileg, a külsőség csak másodlagos. Soha nem az adoniszt kerestem, hanem az igazi férfit, aki mellett nő tudok lenni, és érezteti is velem hogy nő vagyok!
2014. júl. 23. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
A nők két dolog alapján választanak: vagy a pénztárca, vagy a farok alapján :-P :-D
2014. júl. 23. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

Mindenki más alapján. De akkor elmondom, hogy nálam ez hogy néz ki.

Külső:

-fogjon meg a külsejében vmi (nincs kifejezett ideálom, és nem a kigyúrt alsónemű-modellekre gondolok ez alatt, nem az az ízlésem, még mielőtt vki rákezdené :D)

-legyen ápolt

-öltözködjön ízlésesen

-legyen nálam magasabb (a 159 centimhez ez annyira nem nehéz :D)

-legyen férfias (ne gyantáztassa a lábát, mellkasát, ne legyen divatmajom, ne legyen kilónyi zselé a hajában, ne hordjon pinket)

-tudja, hova mit illik felvenni

Belső:

-ne legyen nebáncsvirág, tutyimutyi, tudjon kiállni magáért, legyen határozott, legyen határozott véleménye a dolgokról

-legyen őszinte

-legyenek életcéljai, hobbijai, ne legyen unalmas személyiség

-legyen hűséges

-vélekedjünk hasonlóképpen alapvető dolgokról (házasság, gyerek, vallás, politika)

-éreztesse velem azt, hogy fontos vagyok neki, törődjön velem

-ne legyen anyuci pici fia

-ne legyen nyálas

2014. júl. 23. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!