Na most légy okos Domokos? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A munkahelyen van egy csaj, nagyon megtetszett. Kb. Bele is zúgtam fülig. Álom világban éltem kb. 3 napig, amikor ma kiderült hogy van pasija. Itt olyan volt mint akit 20kg-s ABC porral oltóval tarkónvágnának 2 méterről. Úgy volt hogy holnap behívom, hogy női szemmel segítsen már egy bannert összedobni, egy rádiónak készül, aztán mint "külső szemlélő" jobban látta volna. De így, ezek után, hát, valahogy sok kedvem nincs hozzá. Egyik ismerősöm azt mondta hogy attól még barátkozhatok vele. - Csak ez számomra olyan, mint ha saját magamban forgatnám a kést, hogy mellettem ül 10 centire az akiért 3 napig majd meg pusztultam. Nem hinném hogy jót tenne...2014. júl. 22. 20:27
1/4 anonim válasza:
Hát Domokos, szerintem hagyd a csajt a fenébe. Millió jó nő van még a világon, aki ráadásul szabad.
2/4 anonim válasza:
Szerintem meg harcolj érte,ha igazán szereted.
3/4 A kérdező kommentje:
Van értelme a harcnak, és saját magam kínzásának mivel hogy van barátja? :) Nem hiszem, hogy a kedvemért ott hagy, egy már -gondolom- jól működő kapcsolatot. :) Szerintem.... De nem tudom, össze vagyok zavarodva mint vasorrú bába a mágneses viharban....
2014. júl. 22. 20:45
4/4 anonim válasza:
Honnan veszed hogy a kapcsolatuk 100% os??
nem tudhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!