Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, milyen gyakran fürdötök,...

Fiúk, milyen gyakran fürdötök, és mostok fogat?

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 12:43
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Általában napi 1 fürdés, de néha-néha kimarad egy nap,d e van olyan amikor napi 2-szer fürdök, detáh átlagosan olyan napi 1.

Fogmosás napi 2-3 alkalom. Néha 4, de rothad a fogam, mert a doki szarul tette fel a fogkoronát (és alatta kimoshatatlan), szóval pár óra alatt így se lesz túl kellemes a szájszagom.

2014. júl. 22. 12:52
 12/26 anonim ***** válasza:
Fürdés minimum napi 1, fogmosás pedig minimum napi 2, de sokszor megesik, hogy többször történik meg. Pl. amikor suli van, akkor 2x is zuhanyzom egy nap.
2014. júl. 22. 12:53
 13/26 anonim ***** válasza:

Ez nem kellene, hogy kérés legyen. MINIMUM napi 1 fürdés és 2 fogmosás. Ez alap kéne hogy legyen.

Én amúgy ((2 x fürdés) + (2 x fogmosás)) / nap

2014. júl. 22. 12:57
 14/26 anonim ***** válasza:
Minden másnap. Karácsony másnapján, meg húsvét másnapján.
2014. júl. 22. 13:03
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem szeretek tisztálkodni, bírom a testszagomat. Amúgy sem vagyok büdös, jellegzetes édeskés illatom van, ha 2-3 napig nem fürdök, tehát nem vagyok sem savanyú, sem szúrós szagú. Irodában dolgozok, tehát nem vagyok estére szénfekete a kosztól. A barátnőm gerjed a testillatomra, állítása szerint ilyen finom testillatot még sosem érzett. Ott alul egyébként minden nap tisztálkodok, popsi- és kukimosás mindennapos nálam.
2014. júl. 22. 13:16
 16/26 anonim ***** válasza:
Átlag napi 1-szer megfürdök, nyáron gyakran 2-szer, de télen , amikor több napig itthon vagyok, akkor 2-3 naponta fürdök olykor. A fogmosásom elég rendszertelen, amin szándékozok is változtatni, most olyan 2 naponta mosom meg átlagosan.
2014. júl. 22. 13:19
 17/26 anonim ***** válasza:

Zuhanyzás napi 1, de ilyen melegben, mint amilyen tegnap volt, napi 3 is lett belőle.

Fogmosás általában napi 1-2.

2014. júl. 22. 13:22
 18/26 anonim ***** válasza:
2naponta fürdés, napi 1 fogmosás
2014. júl. 22. 13:22
 19/26 anonim ***** válasza:
Én minden szökőévben 1x!
2014. júl. 22. 13:25
 20/26 anonim ***** válasza:

Napi 3x zuhanyzom, reggel a munkahelyen mert jól esik és felébredek tőle, a munka végén szintén a munkahelyen mert koszos leszek és este otthon azért, mert csak! :D Szeretek fürödni és persze az asszonyt sem "csinálom meg" koszosan. :) Természetesen néha előfordul hogy 1-1 kimarad.

Fogmosi naponta 2x.

2014. júl. 22. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!