Fiúk, milyen gyakran fürdötök, és mostok fogat?
Fürdés napi minimum 1x.. tusolás.
Fogmosás átlagosan 2x - reggel, este -
De attól is függ, hogy mit eszem nap közben, ha pl..bolognait, vagy mákos tésztát eszek, akkor utána is szoktam fogat mosni.
Az exem 2-3 naponta fürdött. Meleg időben azért nem így csinálta.
Mindenesetre nekem elég fura volt megtudni... De ha nem mondja,nem jövök rá. Szóval nem volt büdös.:D
fürdés: hétköznap 1-2 (amikor munkából hazaérek + este), hétvégén van amikor 3-4x is egy nap, szeretem a vizet :) ha fázok a meleg fürdőt, ha hideg van akkor a forrót...pontosabban zuhany, kádban ritkán szoktam, mert az egy vagy több órás fürdő, meg viszketek mindenhol a pezsgőfürdőzéstől, anélkül meg nem olyan jó :D
fogmosás: napi 1-3
21F
Reggel-este zuhany, úgy fekszek és kelek + nagy melegben ha van rá lehetőség, akkor napközben is. Evidens, hogy randi, szex előtt pluszban.
Fogmosás szintén reggel-este, illetve, ahogy más is írta napközben kajától függ (plusz szájvíz, ha gyors segítség kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!