Elég félénk, bátortalan fiú vagyok (látszólag), és valahogy úgy alakult hogy nincs barátnőm, de vágyodnék a társaságára? 19F
Alapból szótlan, visszahúzódó fiú vagyok, aki inkább szereti az eseményeket nézni a háttérból, mintsem h a középpontban legyek. A családi körön kívül mindenkivel zárkózott, bizalmatlan vagyok, talán azért is mert számtalanszor már kerültem rosszabb helyzet(ek)be azért, mert nem vagyok az a szószátyár fiú. Olyanok is "összetűzésbe" kerültek velem, vagy megszóltak, akik ellen aztán tényleg nem tettem semmi rosszat és mégis ezt kaptam.
A hangsúly most a lányokhoz való közeledésen van. Minden fiú előbb-utóbb elkezd érdeklődni a lányok felé. Mint már írtam elég bátortalan vagyok, és amikor látom a sok-sok szerelmes párt elgondolkozok, h milyen jó is lehetnek neki, h tulajdonképpen ezt a boldogságot én is megérdemelném. Igen ám, de itt jön h mégis hogyan?
Átlagos kinézetűnek tartom magam, nem vagyok az a bulizos, állandó elmászkálós típus. Ellenben számtalan jó (és rossz is, tisztában vagyok ezekkel is!!). Annyira tanácstalan vagyok, h még azt se tudom, h hol van az a alkalom, szituáció ahol akár a lehetőségem meglenne arra, h ismerkedjek. Mert véleményem szerint a bulikba egy csomó, ilyen flegma, önző, lenéző - persze biztos vannak kivételek - lány van.
Tehát a fontos kérdések, hogy: hol, hogyan, miként? tudnám megteremteni az alkalmat, h bármi ismerkedési lehetősg felmerüljön (az én szerény, visszahúzódó, bátortalan személyemmmel!!)?
19F
Tapasztalokat, bevált tanácsokat nagyon szívesen elfogadok és meg is köszönök! 19F :D
Ui: Kíméljetek az ocsáróló, flegma, közönséges válaszoktól, mert egész nyukodtan tovább lehet lépni az oldalt és nem kell válaszolni, ha nem épp tanácsot, segítséget akarsz írni! KÖSZI! :)
Na erre én is kíváncsi lennék,mert szinte egy az egyben ilyen vagyok sajnos. :/
23/F
1.: bármilyen hihetetlen, de vannak még (rajtam kívül) rendes fiúk akik - bármilyen hihetetlen is - de nem bunkók, nagyképeűek, felvágósak stb. :)
2.: igen, biztos van(nak) olyan lány(ok) aki(k)nek nem a bunkó, nagyképű fiúk tetszenek, hanem akiket a belső tulajdonásgaik miatt is lehet szeretni, nem csak a külsejük miatt. A jó kinézetű férfiak is előbb-utóbb ráncosak lesznek, és akkor mi marad? a bunkó paraszt pasi!!
3.: igen, sajnos igaz. nincs idejük kivárni a rendes fiút, hanem inkább választanak egy bunkót
5.: akkor tudod miről beszélek. az az érdekes, h pl a tanárok velem rendesek és látják h rendes, szorgalmas vagyok.
9.: köszi! :)
szerencsére tényleg úgy van, h vannak olyan lányok akikek pont h bejön, ha egy fiú nem rámenős.
talán igazad van és parkba meg ilyen helyekre kellene járnom, ahol talán beátrabb lehetek, mert igaz: lehet h össze-vissza hablatyolok majd, de majd kiderül, mi lesz; vagy pont hogy bejön neki vagy soha többé nem látjuk egymás. de azért ehhez is sok-sok erős kell szereznem.
10.: az internetes társkeresést 2 okból nem annyira szeretném: 1. a ismerősök miatt, 2. sajnos a mai világban nem lehet tudni, hogy amit leírnak és kitesznek (pl fénykép) mennyi igaz belöle. persze tudom, h nagyon sok jószándékú, hasonló cipőben járó fiú, vagy lány regisztrál be ilyen oldalakra, de nem lehet tudni, h most egy adott személy "igazi" vagy csak egy "kitalált" ember. sajnos a mai világban nagyon sok a rosszindulatú ember.
Megértettem és egyet értek azzal, h olyan helykre kellen járnom ahol jól érzem magam, ahol találhatok magamnak társaságot, úgy hogy nem érzem magam kellemetlenül. csak sajnos ez nem megy egyik pillanatról a másikra, de lehet próbálkozni.
és azt én is tudom, h "aki mer, az nyer" vagy veszít, de legalább próbálkozott.
11.: ???
12.: sajnos nagyon sok ilyen fiú van. aki bátortalan, visszahúzódó de ez alatt a kifelé látszó "réteg" alatt egy értelems, rendes, oodaadó fiú (vagy lány) van, akire igenis nagyon sok lány (vagy fiú) vágyik! :)
az ilyen embereknek nagyon-nagyon nehéz dolga van. és akik azt mondják, h cselekedj, csinálj valamit, azok könnyen beszélhetnek, mert ők nem ebben a cipőben járnak.
Ahogy írták már előttem is: parkokban, könyvtárban, rendezvényeken stb...Az alkalom adja az az igazság...
Én pl. nem olyan rég a nyáron láttam, hogy megy a moziban a Csillagainkban a hiba c. film. Elhívtam rá a barátnőimet, de már elmentek mind nyaralni egytől egyig, így mivel barátom nincs elmentem egyedül és beültem megnézni. Tudom kicsit bénán hangzik, de úgy voltam vele, hogy legalább kicsit lazítok egyet, még ha nincs is kísérőm...El is sírtam magam a filmen, nagyon jó volt. Mikor kijöttem leültem a bevásárlóközpont egyik padjára és elfogyasztottam a maradék italomat. Közben odajött egy srác aki szintén a filmről jött és leült mellém. Szipogni kezdtem és nem volt nálam zsepi, erre annyit láttam hogy valaki az arcomba nyom egyet és mondja hogy "Tessék"...Megköszöntem aztán mondtam, hogy bocsi, amúgy nem szoktam sírni és tök hülyén érzem magam...Ezen csak nevettünk majd mondta, hogy "ja ő sem szokott amúgy"...Mondtam, hogy értem, akkor most lebukott és megnyugodtam...ezen megint nevettünk és elkezdtünk beszélgetni a filmről, majd hogy ki mit szokott nézni és stb...Kiderült hogy ő nem egyedül ült be de a haverja meg a barátnője elment már ő meg gondolta marad még kicsit. Így bementünk egy boltba közben meg beszélgettünk és jól elvoltunk. Aztán hazafelé félútig elkísért...Köszönéskor elkérte a facebookomat és másnap bejelölt. Ez már jó pár hete volt és ma napig egymásra írunk....Nem mondom, hogy feltétlen kapcsolat lesz belőle, de jó barátság minimum. Jól el lehet vele lenni és őszintének tűnik. Tehát összességében ezzel csak azt akartam mondani, hogy ő is eléggé visszafogott srácnak tűnik, de ebben a helyzetben mert lépni és megfogott a kedvessége meg a személyisége. Kell hogy adja magát valamilyen szinten a helyzet is, de igazából szinte bárhol lehet ismerkedni...Csak őszintének kell lenned. :)
Mindenesetre sok sikert!
18/L
Ez egy nagyon szép és tanulságos történet (és meseszerű is) :-)
Ebből a sok jó tanácsból a szűrtem le, h el kell járnom olyan helyekre ahol létrejöhetnek ilyen spontán helyzetek, és csak egyszerűen bátornak kell lennem, és csak magamat adnom. ha magamat adom, akkor a lány majd azt latja aki én igazából vagyok.
Igen, tudom. Mikor leírtam én is erre gondoltam...csak én úgy fejeztem ki magam hogy "hát ez marha bénán hangzik" :D Na mind1...:)
Nem, tudom hogy nem arra játszik! Elég privát dolgokról is esett már szó ezalatt a pár hét alatt és látom rajta hogy őszinte. Család, múlt stb...
Neked kérdező pedig már csak annyit így pluszba, hogy igen, szerintem jól leszűrted a lényeget és pont ezt kéne tenned. Ha az adott pillanat úgy hozza, bátornak kell lenned és kezdeményezni (de ki tudja, lehet még az sem kell majd...vannak igen spontán csajok is) ha pedig működik köztetek a "kémia" és nem lesz sok kínos csend akkor úgy is jön magától a többi és élezni fogjátok egymás társaságát. :)
Csak hát ehhez is kell egy kis szerencse, hogy magunkhoz hasonló habitusú emberrel hozzon akkor épp össze a sors...:)
Mindenesetre ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!