Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan férfi, aki...

Van itt olyan férfi, aki határozott minden tekintetben?

Figyelt kérdés
Olyan pasival szeretnék megismerkedni,akivel nem úgy lesz,hogy napi több üzengetés után sem történik semmi,hanem vállalja önmagát,a külsejét is,és azt is képes leírni időben,hogy mit keres,a félreértések elkerülése végett. Nem szeretem a mellébeszélést,sem az amatőröket. Egy férfi kell,vagy nagyon rossz helyen keresem? :) 23L
2014. júl. 20. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Hát, elég rossz helyen keresed.

De nyugi, lesz jelentkező ;) válogathatsz.

2014. júl. 20. 20:40
 2/12 anonim ***** válasza:
kizárt dolog, mert nem tudom.
2014. júl. 20. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Hát az igazság az, hogy a hentesnél szoktam vacilálni, hogy melyik húst vegyem meg mert néha kétségeim vannak afelől , hogy melyik a frissebb.
2014. júl. 20. 20:41
 4/12 bölény25 válasza:
Szia,szerintem itt kár keresned...az anonimitás mögé bújva senki nem az akinek irja magát.Persze tisztelet a kivételnek.
2014. júl. 20. 20:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Talán még mindig jobb itt mint egy holmi fizetős társkereső oldalon.
2014. júl. 20. 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Juj! Van köztünk egy határozott férfi!

A lepontozásokat biztos ő követi el, mert rontjuk az esélyeit :D

2014. júl. 20. 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Én már beszélgettem itt értelmes csajokkal szerintem a fordítottja is igaz sok sikert hozzá :)
2014. júl. 20. 21:08
 8/12 anonim ***** válasza:
2014. júl. 20. 21:08
 9/12 anonim ***** válasza:

az vagyok teljesen mértékben,vállalom magam.Magabiztos vagyok és jószívű.Nem mutatom másnak magam csak ami vagyok.

főzni tudsz? segged kerek? hangod bántó? mikor lenyeled (mer ugye lenyeled) utána ajkadba harapva repetát követelsz ugye ?:$ melleid nem kicsik? utazni szeretsz? mert én nem megyek a pin*áért zarándoknak.

2014. júl. 20. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Rossz helyen keresed, mert nem ez az oldal célja. :P :D Egyébiránt mi férfiak is szeretjük, ha a nő is tudja, hogy mit akar. Egy dolog férfias férfinak lenni és más, ha minden apró döntést tőled várnak. (=zéró önállóság)

23/F

2014. júl. 20. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!