Hogy lehet kedvesen lerázni a fiúkat?
Figyelt kérdés
Többször rám írnak olyan fiúk, akikkel igazából nincs semmi bajom, de nem jönnék össze velük. Mindig kérdeznek,egyszavas válaszokkal visszaírok, erre megkérdezik miért nem kérdezek én is. Nektek ez nem tűnik fel, hogy nem játszik?2014. júl. 20. 20:11
2/15 anonim válasza:
írd nekik azt hogy van egy gyermeked is
3/15 anonim válasza:
hmmm, ebből arra következtetek hogy aki visszaír nekem lány, az bäszni is akar velem.
kérdező szóval vigyázz kiknek írsz vissza :))
4/15 anonim válasza:
Ahelyett hogy játszod a bunkót meg kéne mondani nekik hogy nem érdekelnek
5/15 A kérdező kommentje:
De ha nem írok vissza neki az nem bunkóság?
2014. júl. 20. 20:28
6/15 anonim válasza:
Hát valamit írjál vissza mert ha nem akkor ide jönnek majd nyavalyogni, hogy az a csaj is hüle pics****a volt.
7/15 A kérdező kommentje:
Jó, de nem úgy írnak rám, hogy menjünk el valahova, hanem először kérdezgetnek, és aztán elhívnak. Lehet persze, hogy nem írok vissza nekik, de akkor ha találkozok velük élőben kínos, meg amit előbb kérdeztem.
2014. júl. 20. 20:30
8/15 anonim válasza:
Beszélgess velük normálisan pár percet, majd hozd fel hogy van barátod.
9/15 anonim válasza:
mond meg azért nem írsz rá többet írni, meg kérdezni, mert a pároddal beszélsz és ő neked a mindened :)
21F
10/15 anonim válasza:
Szia!
Aranyos vagy, de nem vagy az estem.
Kettőnk között ebből nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!