Hol lehetne végre igazi pasikkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Elegem van már, hogy nem találok normális férfiakat. Pedig nincsenek nagy elvárásaim, de még azt a minimálisat sem képes senki megugrani. Nem várom el senkitől, hogy milliárdos legyen, de azért éljen jól és legyen megtakarítása. Művelje magát, legyen sportos, intelligens, és az sem árt, ha valamennyire jóképű és humoros. Hihetetlen, hogy manapság már ez is nagy követelménynek számít. Van olyan hely, ahová ilyen pasik járnak? Vagy léteznek még egyáltalán?????2014. júl. 20. 17:10
11/19 anonim válasza:
Ezek tényleg nem nagy elvárások :D Szerintem a legtöbb csaj nem esik bele a kőrbe, amit elvársz :D
12/19 A kérdező kommentje:
Egészségedre...
2014. júl. 20. 17:42
13/19 anonim válasza:
neked privátot? ha ingyen adnának se kellenél
14/19 anonim válasza:
Te mit tudsz nyújtani? Úgy értem hogy jól nézel ki? Van rendes munkád? Végzettséged?
Gyanítom hogy neked is (mint a nők többségének, akik sírnak mert "nincs egy rendes pasi") nagyon az elvárásaid ahhoz képest, amit nyújtani tudsz. Pl. ha átlagosan nézel ki, miért legyen a pasi jóképű? Vannak bőven szép lányok.
Oké, tudom. Biztos modellnek is elmehetnél, csak annál okosabb vagy. Kitaláltam?
17/19 A kérdező kommentje:
De jó, hogy mindenki okoskodik, de a kérdésre nem tudnak válaszolni...
2014. júl. 20. 17:50
18/19 anonim válasza:
autója is legyen, nem? az manapság menő. de persze ne valami 15 éves opel astra, mert azzal nem lehet csajozni :D
19/19 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva: én egy normális pasi vagyok. Neten nem ismerkedek. Élőben igen.
Egyszerűsített válasz: neten ne is próbálkozz, élőben nézz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!