Fiúk! Miért nem tudtok kibékülni a rövid hajú lányokkal?
Figyelt kérdés
Ez nem lehet olyan szexi vagy valami..? Tisztelet a kivételnek.2014. júl. 19. 16:45
1/19 anonim válasza:
Lehet, csak (számomra) elég ritka...
2/19 anonim válasza:
1. Mert hosszú hosszú ideje döntő többségben a nőknek volt hosszú hajuk. Így ez a nőiesség egyik jele lett.
2. A hosszú hajat jó birizgálni, huzigálni, beletúrni, stb.
3. Kevés embernek áll jól a rövid haj.
3/19 anonim válasza:
Úgy látszik én kivétel vagyok mert nekem bejön :)
15/F
4/19 anonim válasza:
mármint milyen rövid haj?
Tüsi? vállig érő? melyikre gondolsz?
5/19 anonim válasza:
De lehet az, csak nem mindenkinek áll jól sőt a legtöbb nőnek nem, de én pl szeretem ha egy lánynak hosszú haja van.. de ízlések és pofonok.
6/19 anonim válasza:
Azok a fiuk butak;D
a baratnom haja rovid, az enyem hosszu:D minden masban az altalanos felosztas van ervenyben!
7/19 anonim válasza:
Kevés csajnak áll igazán jól. Láttam már nagyon durván előnytelen frizurákat.
8/19 anonim válasza:
Számomra taszító. Évezredek óta a nőiesség jele a hosszú haj, egyszerűen nem tud tetszeni.
10/19 anonim válasza:
Nem mindig, csak volt egy olyan időszak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!