Gyakori, hogy egy lány egy szemét pasi után jól bezárkózik?
Ugyan még fiatal vagyok, de kétszer botlottam ilyen esetbe.
Félévig próbálkoztam egy lánynál, akinek előtte volt néhány ilyen 1 hónapig tartó kapcsolata. Nem fogadott el, de összejött aztán egy olyannak, aki szintén egy hónap után dobta egy másik lány miatt.
A jelenlegi hasonló lenne, egy éve nincs senkije, az a pasi is csúnyán elbánt vele.
De én azt látom, hogy az ilyen lányok bezárkóznak, évekig nem lesz senkijük, aztán közel engednek magukhoz egy "szuper" pasit, aki majd szintén elbánik velük, a többieknek esélyük nincs.
Ez gyakori?
Hát nekem most egy kis időre elment a kedvem az ilyen dolgoktól, az biztos.
Eleve bonyolult helyzetben voltam, mert 8 hónapig tetszett valaki, és éppen akkor próbáltam "kijönni" belőle, mivel nem volt viszonzott a dolog.
Erre találkoztam egy sráccal, baromi jófej volt, nagyon kedves, 2 hétig minden rendben ment. Aztán 2 heti ismeretség után meg akarta nekem mondani, hogy kivel beszélhetek, meg ilyenek, aztán meg gyerekesebbnél gyerekesebb dolgokat csinált. :D
Úgyhogy most igen, egy időre elment a kedvem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!