Nem tudom, hogy ér e valamit, de azért megpróbálom. Van e ilyen fiú itt?
Figyelt kérdés
Alacsony,teltkarcsú vagyok.Természetes göndör barna hajam van.Barna szemem.Nem használok túl sok sminket és nem is töltök napi 3-4 óra hosszát a tükör előtt.Szabadidőmben szeretek olvasni,futni,tornázni,körmöt festeni,barátokkal lenni.
Nagyon szeretnék egy olyan fiút találni,aki elfogad olyannak amilyen vagyok.Nem kell hogy minden este étterembe vigyen és drága ajándékok se kellenek.Sokkal jobban örülnék neki,ha összebújnánk.Nekem az a legfontosabb,hogy éreztesse velem,hogy szeret és fontos vagyok neki.És ne csak szexet akarjon.Van itt ilyen? 15/l
2014. júl. 18. 20:58
11/11 anonim válasza:
Most tényleg csak erre vágysz? :) ez aranyos :) bocsi de túl idős vok hozzád... :) remélem megtalálod az igazit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!