Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nálatok hátrány ha egy...

Fiúk! Nálatok hátrány ha egy lány szemüveges?

Figyelt kérdés

Mióta megkaptam a szemüvegemet azóta teljesen önbizalomhiányos lettem , úgy èrzem hogy a fiúknak csak a szemüveg nèlküli lányok jönnek be :( Ha egy lány szemüveges de szèp arca van hátrány a szemüveg ?? A szemüveges lányokra az utcán rá se nèztek ??

Lègyszi válaszoljatok mert nagyon rosszul èrzem magam :(

Lehet h rossz a kategoria .

2014. júl. 18. 20:11
1 2 3 4
 21/38 Ramcsiii ***** válasza:
Lehet csókolózni szemüvegben..mi az hogy nem?! :)
2014. júl. 18. 22:37
 22/38 anonim ***** válasza:
Szemüveges lányba vagyok szerelmes, bár ez nem reprezentatív minta.
2014. júl. 18. 22:52
 23/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat :) :*

Tènyle mèg azt szerettem volna megtudni h szemüvegbe lehet csókolozni ? Ès mit kell csinálni ha mindkètfèl szemüveges ??

Nagyon fontos lenne :)

2014. júl. 19. 09:53
 24/38 anonim ***** válasza:
Egyik vagy mindkét fél leveszi a szemüveget.Addig úgysem kell.. :))
2014. júl. 19. 09:57
 25/38 A kérdező kommentje:
Okè szóval szemüvegbe nem igazán lehet , köszi a gyors válaszodat :)
2014. júl. 19. 10:05
 26/38 Ramcsiii ***** válasza:
Kérdező,ha nem vetted volna észre fentebb már irták hogy lehet..Én szemüveges vagyok és lehet csókolózni,milyen baromság ez..Különben is nem épp mindegy,ha nem is lehetne akkor jól mondák,leveszed és ennyi..nem szentirás..
2014. júl. 19. 14:28
 27/38 A kérdező kommentje:
Okè csak azèrt kèrdeztem mert eltèrtek a vèlemènyek .
2014. júl. 19. 14:31
 28/38 anonim ***** válasza:
Nem mondtam,hogy nem lehet,csak ügyesen kell csinálni.Egyszer egy lánnyal akkor is összeakadt a szemüvegünk,mikor csak megöleltem. :D
2014. júl. 19. 17:48
 29/38 anonim ***** válasza:
ajálom a kontaktlencsét ,időközönként ellenőrzik a szemed ,vannak színes kontaktlencsék ,nem veszi észre senki és nem is zavar ,nem nyomja az orrod ,és nem egy kereten keresztül látod a világot ,nekem volt szemüvegem ,utáltam ,most kontaktos vagyok és imádom :D
2014. júl. 25. 19:21
 30/38 anonim ***** válasza:
előző voltam : vagy csak néha hord a szemcsidet és akkor no problem ,néha amikor felveszi egy lány a szemüvegét elegánsabb hatást ad neki :D
2014. júl. 25. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!