Fiúk! Nálatok hátrány ha egy lány szemüveges?
Figyelt kérdés
Mióta megkaptam a szemüvegemet azóta teljesen önbizalomhiányos lettem , úgy èrzem hogy a fiúknak csak a szemüveg nèlküli lányok jönnek be :( Ha egy lány szemüveges de szèp arca van hátrány a szemüveg ?? A szemüveges lányokra az utcán rá se nèztek ??
Lègyszi válaszoljatok mert nagyon rosszul èrzem magam :(
Lehet h rossz a kategoria .
2014. júl. 18. 20:11
21/38 Ramcsiii válasza:
Lehet csókolózni szemüvegben..mi az hogy nem?! :)
22/38 anonim válasza:
Szemüveges lányba vagyok szerelmes, bár ez nem reprezentatív minta.
23/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :) :*
Tènyle mèg azt szerettem volna megtudni h szemüvegbe lehet csókolozni ? Ès mit kell csinálni ha mindkètfèl szemüveges ??
Nagyon fontos lenne :)
2014. júl. 19. 09:53
24/38 anonim válasza:
Egyik vagy mindkét fél leveszi a szemüveget.Addig úgysem kell.. :))
25/38 A kérdező kommentje:
Okè szóval szemüvegbe nem igazán lehet , köszi a gyors válaszodat :)
2014. júl. 19. 10:05
26/38 Ramcsiii válasza:
Kérdező,ha nem vetted volna észre fentebb már irták hogy lehet..Én szemüveges vagyok és lehet csókolózni,milyen baromság ez..Különben is nem épp mindegy,ha nem is lehetne akkor jól mondák,leveszed és ennyi..nem szentirás..
27/38 A kérdező kommentje:
Okè csak azèrt kèrdeztem mert eltèrtek a vèlemènyek .
2014. júl. 19. 14:31
28/38 anonim válasza:
Nem mondtam,hogy nem lehet,csak ügyesen kell csinálni.Egyszer egy lánnyal akkor is összeakadt a szemüvegünk,mikor csak megöleltem. :D
29/38 anonim válasza:
ajálom a kontaktlencsét ,időközönként ellenőrzik a szemed ,vannak színes kontaktlencsék ,nem veszi észre senki és nem is zavar ,nem nyomja az orrod ,és nem egy kereten keresztül látod a világot ,nekem volt szemüvegem ,utáltam ,most kontaktos vagyok és imádom :D
30/38 anonim válasza:
előző voltam : vagy csak néha hord a szemcsidet és akkor no problem ,néha amikor felveszi egy lány a szemüvegét elegánsabb hatást ad neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!