Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nálatok hátrány ha egy...

Fiúk! Nálatok hátrány ha egy lány szemüveges?

Figyelt kérdés

Mióta megkaptam a szemüvegemet azóta teljesen önbizalomhiányos lettem , úgy èrzem hogy a fiúknak csak a szemüveg nèlküli lányok jönnek be :( Ha egy lány szemüveges de szèp arca van hátrány a szemüveg ?? A szemüveges lányokra az utcán rá se nèztek ??

Lègyszi válaszoljatok mert nagyon rosszul èrzem magam :(

Lehet h rossz a kategoria .

2014. júl. 18. 20:11
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
jaja de azért láss is ne csak nézz
2014. júl. 18. 20:21
 12/38 Ramcsiii ***** válasza:

Hát én már kaptam "szexi tanárninés" bókot..:D

Szerintem nem hátrány,van aki még dögösebb is tőle..eleinte én is utáltam,én még a mai napig is utálom és direkt elfelejtem felvenni,emrt nem érzem magam jól a bőrömben,dehát ha kell viselni,ez van.

Ha meg divatos..akkor meg végképp :)

Vannak akik direkt vesznek szemüvegeket,csak kiszedetik a látást javitó lencséket..mert már ma ez is divat!

2014. júl. 18. 20:22
 13/38 anonim ***** válasza:

én is szemüveges vagyok és én nem éreztem volna hogy amiatt máshogy néznek rám...és engem egyáltalán nem zavar...sokaknak még nagyon sokat szépít is az arcán szerintem :)

21F

2014. júl. 18. 20:23
 14/38 anonim ***** válasza:
Nálam egyáltalán nem,a szép lányok még aranyosak szemüveggel.Nekem egyenesen tetszenek a szemüveges lányok! :)
2014. júl. 18. 20:42
 15/38 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de egy csomó lánynál láttam hogy sokkal előnyösebb szemüveggel mint nélküle... :) ne érezd ezzel rosszul magad :)
2014. júl. 18. 20:48
 16/38 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a válaszokat , nagyom megnyugtattatok <3 Örülök ,hogy ennyi fiú van akit nem zavar , nagyom aranyosak vagytok :))
2014. júl. 18. 21:10
 17/38 anonim ***** válasza:

Összegzés:A szemüveg szexi <3

[link]

2014. júl. 18. 21:12
 18/38 anonim ***** válasza:
csóknál lehet zavaró a szemüveg, de ha 1x otthon leveszik akkor majd annál jobban lehet csókolgatni <3
2014. júl. 18. 21:13
 19/38 A kérdező kommentje:
21:12 : :DDD ez nagyon nagy :))))
2014. júl. 18. 22:04
 20/38 anonim ***** válasza:
sokan rosszul választanak szemüveget :/
2014. júl. 18. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!