Miért hiszik itt azt ha megválaszolok egy kérdést akkor ismerkedni akarok akárkivel is?
Figyelt kérdés
Tudtommal ez nem egy társkereső oldal...aki párt keres az mért nem ilyen oldalakra regisztrál???2014. júl. 17. 23:44
11/22 Mr. Truth válasza:
Nem tudom ezen már én is gondolkodtam... Lehet hogy kétértelmüen fogalmazunk...
12/22 anonim válasza:
Nem muszáj ismerkedni. Megduglak én úgy is, hogy nem ismerlek.
14/22 anonim válasza:
Különben meg én nem tartom rossz dolognak, ha elkezdek valakivel közös témáról levelezni és közben megismerkedünk. Egyik legjobb barátomat itt ismertem meg, mindenben tudok tőle tanácsot kérni.
15/22 A kérdező kommentje:
Mért lenne ez barom kérdés? Szerintem nézz körül milyen kérdéseket tesznek fel ennél ezerszer nagyobb baromságokat kérdeznek itt szerintem...Elnézést hogy megkérdeztem nem tudtam hogy ez egy társkereső oldal nem azért regisztráltam ide hogy párt keressek nem azzal van gond hogy rám írnak lehet rosszul fogalmaztam hanem hogy azt hiszik hogy kapcsolatot keresek itt...bár lehet hogy csak engem találnak meg a lelki sérültek...de bocsánat tényleg hogy megmertem kérdezni
2014. júl. 17. 23:56
17/22 anonim válasza:
Rengeteg nagyszerű embert ismertem meg itt. ^^ Engem az ismerkedősök nem zavartak soha.
18/22 anonim válasza:
Én meg felvagyok háborodva, tőlem mindig csak valami tanácsot kérnek, de még kicsit se kétértelmüen, hanem kizárt hogy ismerkedni akarnának. Kész el vagyok szomorodva.
19/22 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy engem zavarna az ha írnak privátba és egy témáról elkezdünk csevegni vagy akármi olyan is volt már hogy valaki tanácsot kért tőlem üzenetben mert tetszett neki egy adott kérdésre a válaszom amit írtam...nem gond örültem neki hogy segíthetek én nem azt mondtam hogy az a gond hanem hogy pár ember azt hiszi hogy ez társkereső oldal és egyből azzal jön hogy lenne kedvem ismerkedni vele kapcsolat céljából...de mindegy én nem rég regisztráltam ide azért volt fura ez én nem tudtam hogy ez az oldal társkeresőként is funkcionál :D De most már tudom...ennyi...
2014. júl. 18. 00:07
20/22 Mr. Truth válasza:
Lehet hogy szentségtörés amit irok de... Ez jobb társkereso mert alapbol ad egy közös témát és az írásából jobban lehet következtetni az illető valodi személyére... Mindazonáltal nem szép dolog erre használni ezt a portált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!