Lányok ti miért csináljátok hogy egyszer ilyen bunkók vagytok, utána meg normálisak vagytok egy adott emberhez?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 23:08
11/22 anonim válasza:
Én nem arra lennék kíváncsi,ha a pasi bunkó,akkor a nő rákontrázik,hanem amikor ok nélkűl ilyen?
12/22 anonim válasza:
Én alapjáraton kedves vagyok mindenkivel,de ha valaki elkezd velem bunkózni,akkor én is változtatok a viselkedésemen.
13/22 anonim válasza:
#11 Ok nélkül? Az egy köcsög. Köcsögök pedig a férfinemben is vannak - tonna számra. Szóval, miről beszélünk?
14/22 A kérdező kommentje:
13. dehogy látom te állsz benne az első helyen
2014. júl. 17. 23:20
15/22 anonim válasza:
Az eredeti kérdés itt a női megmagyarázhatatlan,logikátlan viselkedésről szólt.Nem a férfiakról.
16/22 anonim válasza:
miert a faszik nem ezt csinaljak? hat dehogynem... te is csak azert irtad ki a kerdest mert volt par tapsztalatod. NEM MINDEN LANY ILYEN.. vagyis inkabb ugy mondom,hogy a lanyok lehet,de a NOK NEM..:))
28/L
17/22 anonim válasza:
#15 Nincs logikátlan és megmagyarázhatatlan női viselkedés, csak ostoba és ignoráns férfi.
18/22 anonim válasza:
"Nincs logikátlan és megmagyarázhatatlan női viselkedés, csak ostoba és ignoráns férfi."
Na ne viccelődjünk. Az tény, hogy minden megmagyarázható, de az már nem igaz, hogy minden logikus. Így például nem logikus az, hogy ahhoz vonzódunk, aki leszarja a fejünket (persze abból a szempontból igen, hogy a hiúságunk, az egónk sérül, és ezt kompenzálni akarjuk, csak éppen az elérni kívánt cél felesleges). Férfire-nőre igaz ez, de vannak tulajdonságok, amik a szocializáció miatt jellemzőbbek a nőkre, míg mások a férfiakra.
19/22 anonim válasza:
#18 Igazat adok. De abban is van igazság, hogy ezen sztereotípiák legalább fele degradáló.
20/22 anonim válasza:
Gondolom hogy hangulat emberke a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!