Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Élőben nem merek/szeretek...

Élőben nem merek/szeretek ismerkedni, neten pedig nagyon unalmas. Akasszam fel magam?

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Rajtad áll,ha olyan gyáva vagy hogy a halálba menekülsz akkor csak gratulálni tudok.Párkapcsolat és barátok nélkül is meg lehet lenni,nehéz(nekem már csak egy kicsit),de meg lehet.
2014. júl. 17. 22:51
 12/14 ameoland ***** válasza:

ott kezdődik a baj, hogy elhiszed más emberek hülyeségeit. több van benned mint hinnéd,mégis inkább másnak szeretnél megfelelni, mint magadnak. mert az öndicséret büdös és jobb szeretjük, ha más vereget hátba,hogy milyen fasza csávók is vagyunk,nem?

Én is megéltem ennek a mélységeit és még nem vagyok teljesen rendben, de mint ahogy tudom, hogy úgy se tennéd meg, úgy te is tudod, hogy ez a gondolat felesleges és csak hátráltató.

Amíg magad nem kezded el értékelni, addig mindenki más pont ugyanannyira szarba se vesz téged, mint ahogy azt te gondolod is magadról.

2014. júl. 17. 22:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Helyes vagy, miért nem fizetsz be valami jó nyaralásra, kicsit feltöltödnél.. nézd az élet napos oldalát, tengerpart, napfény, napozás, koktélozás..
2014. júl. 17. 22:56
 14/14 anonim ***** válasza:
neten ismerkedni tényleg unalmas. de a félelmedet nem értem az élőben való ismerkedéstől. :) jól nézel ki, hidd el ezt magadról! és utána könnyebben megy majd minden :)
2014. júl. 17. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!