Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy ferfi tobbszor is...

Ha egy ferfi tobbszor is gondolkodasi idot kerne varnal ra vagy elhagynad?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

29 eves no vagyok es megismerkedtem egy 41 eves ferfival. Az elso hat hetben viszonylag sokszor talalkoztunk. Hat het utan azt mondta gondolkodnia kell, hogy ujra talalkozzunk-e, majd kb ket het mulva megkeresett, hogy szeretne velem ujra talalkozni. Onnantol kezdve a viselkedese teljesen megvaltozott velem szemben. A randikat (amiket o kezdemenyezett) folyamatosn lemondta es ha talalkoztunk is, akkor is csk rovid idore. Megmondtam neki, hogy ez igy nem jo e szakitottam vele. Ket nap mulva ismet megkeresett, elmondta, hogy tudja, hogy sok mindent elrontott, amig egyutt voltunk es, hogy nagyon hianyzom neki, de ezutan a kovetkezo randinkat mar azzal mondt le, hogy szerinte ez nem mukodik. Harom het mulva ugyanezzel a dumaval keresett meg ujra es termeszetesen megismetlodott az elobbi tortenet. Azt mondja az elozo szakitasa nagyon megviselte es nem tudja, hogy akar-e uj kapcsolatot. Szerintetek ez lehetseges vagy esetleg egy masik no is lehet a dologban? En soha nem eroltettem semmit, amikor idot kert megvartam, amig o keresett. Mit tennetek a helyemben?

2014. júl. 17. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogadjunk hogy lefeküdtetek minden randin.
2014. júl. 17. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
elhagynám mert ilyet csak nők szoktak csinálni többségben
2014. júl. 17. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Ritka hue vagy
2014. júl. 17. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez egy teszetosza nem-tudom-mit-akarok, ill. ha-megkaptam-már-nem-is-kell-csak-ha-már-nem-lehet-az-enyém típusú ember. Hagyd el a p|cs@ba!
2014. júl. 17. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
nem akar, hagyjad.
2014. júl. 17. 20:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt mindenkinek.
2014. júl. 17. 22:52
 7/7 anonim válasza:

Figyelj ide ha egy férfi nem ilyen... https://www.youtube.com/watch?v=RNdMaYzEeko

Akkor pazarlod a saját időd!

2022. dec. 11. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!