Baromira nincs jó szövegem, szűkszavú vagyok, nem tudok sokat beszélni. Lehet így csajozni, barátnőt szerezni?
Lehet ezeken változtatni, hogy bőbeszédű legyek és viccesen tudjam előadni a dolgokat, tehát jó szövegem legyen? Ha igen hogy?
21/f
hát így elég nagy hátránnyal indulsz
persze azért lehetséges, főleg ha helyes vagy
Lehet hát. Egyik barátomba belezúgtam, pedig ő is ilyen volt, ami kicsit zavart, de úgy nem volt baj. Én próbáltam beszélgetni vele általában... szinte mindig. Nem sokat beszélt, de tudod, a csajok szeretnek beszélgetni/beszélni, tehát a jó hallgatóság is egy pozitívum ;)
Végül nem jöttünk össze, mert becsajozott :D
Szerintem ne próbálj meg más lenni, add önmagad! A lényeg inkább az, hogy merj próbálkozni és Legyél kitartó, de persze ne ess túlzásba! :D
Köszönöm a válaszokat!
Nem hittem volna, hogy ez valamelyik lánynak is bejön :)
Attól függ, miért vagy szűkszavú. Ha alapból ilyen típus vagy akkkor add önmagad, de ha azért vagy szűkszavú mert a nők közelében görcsölsz, szégyenlős vagy és ehhez hasonlók, akkor nehéz lesz, s érdemes tenni ellene.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!