Egy szűkszavú lánnyal hogyan lehet jót beszélgetni?
Figyelt kérdés
Nincs nagyon gyakorlatom ebben. Én jól elbeszélgetek azokkal akikkel sokat találkozok, régóta ismerem őket, vagy az is elég ha a másik fél sokat beszél. De most megismertem egy lányt, aki elég szűkszavú, én pedig nem tudom, hogyan lehetne egy jó beszélgetést kihozni belőle. Tudtok tanácsokat adni?2013. okt. 23. 17:16
2/9 anonim válasza:
Lehet. Humorral feltudod nyitni a zárt ajtókat benne:D
3/9 anonim válasza:
Próbálj te beszélni. Mindenféléről. És kérdezgesd. Előbb- utóbb fel fog engedni, tapasztalatból tudom, én is ilyen vagyok :) Nem baj, ha úgy érzed, sokat beszélsz, van, aki inkább hallgatni szeret másokat, ez egyáltalán nem jelenti azt hogy nem kedvel.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát beszélek én hogy ne legyen csönd, de valóban úgy érzem, hogy csak én beszélek és zavar:D Mindig kérdéseken agyalok közbe, hogy valamit ő is mondjon :D
2013. okt. 23. 17:22
5/9 anonim válasza:
Hát, remélhetőleg egy idő után felenged... (na jó, ez úgy hangzott, mintha valami mélyfagyasztott zöldség lenne :D ). Próbálj vele sok időt tölteni, olyankor is, amikor mások is vannak a társaságban, nem csak ketten vagytok, és ha beszélgettek úgy kérdezz, hogy ne vallatásnak tűnjön.
7/9 A kérdező kommentje:
társaság sajnos nem lehetséges, mert az utcán szólítottam le és nincs közös társaságunk.
2013. okt. 23. 17:38
8/9 anonim válasza:
Egy szűkszavú lány nem akar jókat beszélgetni.
9/9 A kérdező kommentje:
miért ne akarna?
2013. okt. 24. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!