Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy szűkszavú lánnyal hogyan...

Egy szűkszavú lánnyal hogyan lehet jót beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nincs nagyon gyakorlatom ebben. Én jól elbeszélgetek azokkal akikkel sokat találkozok, régóta ismerem őket, vagy az is elég ha a másik fél sokat beszél. De most megismertem egy lányt, aki elég szűkszavú, én pedig nem tudom, hogyan lehetne egy jó beszélgetést kihozni belőle. Tudtok tanácsokat adni?
2013. okt. 23. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Mutogassatok egymásnak :)
2013. okt. 23. 17:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet. Humorral feltudod nyitni a zárt ajtókat benne:D
2013. okt. 23. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Próbálj te beszélni. Mindenféléről. És kérdezgesd. Előbb- utóbb fel fog engedni, tapasztalatból tudom, én is ilyen vagyok :) Nem baj, ha úgy érzed, sokat beszélsz, van, aki inkább hallgatni szeret másokat, ez egyáltalán nem jelenti azt hogy nem kedvel.
2013. okt. 23. 17:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát beszélek én hogy ne legyen csönd, de valóban úgy érzem, hogy csak én beszélek és zavar:D Mindig kérdéseken agyalok közbe, hogy valamit ő is mondjon :D
2013. okt. 23. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, remélhetőleg egy idő után felenged... (na jó, ez úgy hangzott, mintha valami mélyfagyasztott zöldség lenne :D ). Próbálj vele sok időt tölteni, olyankor is, amikor mások is vannak a társaságban, nem csak ketten vagytok, és ha beszélgettek úgy kérdezz, hogy ne vallatásnak tűnjön.
2013. okt. 23. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Tőmondatokban.

- Teccő!

- Meg há.

2013. okt. 23. 17:28
 7/9 A kérdező kommentje:
társaság sajnos nem lehetséges, mert az utcán szólítottam le és nincs közös társaságunk.
2013. okt. 23. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy szűkszavú lány nem akar jókat beszélgetni.
2013. okt. 23. 18:35
 9/9 A kérdező kommentje:
miért ne akarna?
2013. okt. 24. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!