Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha még csak szemeztūnk,...

Ha még csak szemeztūnk, írhatok neki sms-t?

Figyelt kérdés
Két három hete megy a szemezgetés meg a mosolygás, és próbalt is már beszélgetni velem és izzik a levegő is körülöttūnk, de más, konkrétabb nem volt. Egyrészt ez egy munkahelyi ismerettség és nem nagyon van alkalmunk, lehetőségūnk két mondatnál többet váltani, másrészt én mindig zavarban is vagyok.......lényeg az, hogy ő most elment két vagy három hét szabadságra. Vajon írhatok neki? Vagy gondolnom kellene arra, hogy az ő számára ugyan úgy hozzáférhető lenne az én telefonszámom és ha annyira akarná ő is írhatna? Mert mégiscsak ő a férfi?
2014. júl. 16. 23:40
 1/2 anonim ***** válasza:
igen, itt az ideje beindulni, de nem mint az oroszok berontani, szépen de magabiztosan közelítheted, cselekedeteidből lássa, hogy nem gatyázol
2014. júl. 16. 23:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Biztos? Nem rontom el? Én vagyok a nő.
2014. júl. 16. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!