Nem a kedvességgel van a baj, hanem azzal, ha valaki hagyja, hogy lelki szemetesláda váljék belőle. Határozottnak kell lenni, nem egy tuskónak...
2014. júl. 16. 16:52
12/17 anonim válasza:
Nem azt írtam hogy tuskó legyen hanem azt hogy domináns b*szod, ha téged meg ver a barátod és itt töltöd ki akkor meg üzenem hogy értem miért kaptad a monoklidat.
2014. júl. 16. 16:55
13/17 anonim válasza:
# 12:
Heteroszexuális férfi vagyok. A verd a melled dolog pedig nálam ekvivalens a tuskósággal. :D
2014. júl. 16. 17:01
14/17 anonim válasza:
Meg nyilván komplexusod is van magabiztos emberekkel szemben de azért kössz még jobban tönkrevágtad a százalékomat :)
2014. júl. 16. 17:03
15/17 anonim válasza:
# 14:
Nem szoktam pontozni másokat, csak ha nagyon nagy baromságot írnak. Bár a tied határeset volt. :)
2014. júl. 16. 17:04
16/17 anonim válasza:
Az exeket mindenképpen, vagy ha az embernek nagy csajozós/pasizós múltja van. Egyébként viszont szerintem akármilyen téma jöhet, maximum ha valamire nem vevő annyira a partner (pár perc után úgyis észreveszed), akkor át kell terelni a beszélgetést valami más témára. Szerintem még annyi a fontos ezzel kapcsolatban, hogy a kérkedés és a sajnáltatás semmilyen szituban sem menő, így randi alkalmával se. Szóval minden ilyen "jajj de szerencsétlen vagyok már évek óta ebben/abban, stbstb.." és az "ezt figyeld, milyen verhetetlen istenkirály vagyok....." jellegű dumákat inkább hanyagold.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!