Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egyvanhogyan mondjam meg...

Van egyvanhogyan mondjam meg egy fiunak hogy én is szeretnék vele járni?

Figyelt kérdés
van egy fiu aki szeretett volna velem járni de , én kinevettem és azt mondtam neki hogy kizárt de egyre jobban bánom mert jobban megismertem és ... rájöttem...... hogy én is szeretnék vele... de nem tudom hogy mondjam ell neki ...
2014. júl. 16. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
12 yrs ggwp
2014. júl. 16. 00:30
 2/4 Skorpió87 válasza:

Ha megismerted, akkor ott lehet a környezetedben. El mondod bátran és kész. Nem kell szégyenlősködni. Ennyi, hogy mivel megismertelek, rájöttem, hogy aranyos, jófej vagy... Mi lenne, ha megpróbálnánk? Nagyon magyarázkodni nem kell, idővel lehet a másikból érzelmet kiváltani, ebben nincs semmi meglepő :)

Ne sokáig tétovázz, nehogy más lányba bolonduljon bele !

2014. júl. 16. 00:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Csókold meg.. :)
2014. júl. 16. 01:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi igazatok volt megmondtam neki és most járunk csak egy kicsit félek mert ő már csokolozott de én még nem szóval nagyon izgulok ... :(
2014. júl. 24. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!