Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szolitsak meg egy...

Hogyan szolitsak meg egy lanyt a kozossegi oldalon?

Figyelt kérdés
Van 1 lany aki nagyon bejon nekem es tetszik.Ismerem mivel egy osztallyal alattam jar a suliba.Csak az a gond hogy nem merem megszolitani kozossegi oldalon,mert felek hogy valamit elrontok es megharagszik vagy nem all szoba vele .
2014. júl. 15. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
hálllló
2014. júl. 15. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
"Szia!"
2014. júl. 15. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:

ez hülyeség

mégis mit tudnál elrontani? írj rá nyugodtan

2014. júl. 15. 20:59
 4/8 anonim válasza:

Köszönj rá hogy: Szia,kérdezd meg hogy van,mit csinál. Kérdezz róla valamit,hogy lássa hogy érdekled.

Viszont azért egy közösségi oldalon más a helyzet mint igaziból.Sok egyszerűbb dolgod van ott,mert gondolkodni is tudsz,hogy mit mondj,élőbe előtte az más,szóval ezen nem igazán kell parázni.

2014. júl. 15. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom skacok, hogy ti hogy vagytok vele de...

Elég baj, hogy manapság már idejutottak egyes emberek, hogy már azzal is problémáik vannak, hogy az interneten hogyan szólítsanak meg lányokat. Nem elég, hogy a ma már az emberek a cyber-szerelmet választják, de már azt sem tudják, hogy ott hogy kezdjék...

Az emberek nemhogy élőben, de már az interneten sem tudnak ismerkedni? Mi lesz még itt?

Vissza kéne találni az alapokhoz: Hagyjátok már a Facebookot, és ismerkedjetek ÉLŐBEN!

2014. júl. 15. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Pff megharagszik? Örülj ha nem jár a föld felett 2 méterrel és vissza ír.
2014. júl. 15. 21:06
 7/8 anonim válasza:

Azzal még nincs semmi baj,hogy neten ismerkedik. De az már annál inkább hogy ott se tudja,hogyan szólítsa meg a lányt,holott sokkal egyszerűbb a dolga.

Kérdező,ezzel nem kritizálni akarlak,de ez kicsit érdekes.

2014. júl. 15. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak írd neki hogy szerinted mennyire szép. Én így csináltam egy lánnyal a fészbúkon. Ráírtam, ő visszaírt és beszélgettünk. Ne szarjál be, legyél férfi mint Csákk Norrisz.
2014. júl. 15. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!