Hol érdemes ismerkedni a fiataloknak?
Sziasztok! :)
17 éves lány vagyok. A kérdés tömör és remélem kapok pár gyors, segítőkész választ. Egyébként nem vagyok tucat, nem szeretek 'piálni' meg nagy partikra járni. Eleinte csendes vagyok, ezért is van az, hogy kevésbé tudok megnyílni idegen közegben. A stílusom szerintem nem taszító, engen tükröz. Mondanám hogy a grunge stílusra hasonlít, de nemvagyok 100%-ra biztos benne. Nirvana, Green River, Foo Fighters, Alice in Chains, blink-182, SUM41, Asking Alexandria, Good Charlotte, Iggy Pop, Flames to Burn, Avenged Sevenfold, ilyen bandákat szeretek :)
Ez alapján van változás az ismerkedésre alkalmas helyeket illetően?
Ehh, én a cigányzenét és a mulatóst szeretem :(
20/F
Uhm, köszi! :D az első válaszolót... Oké:")
Azért tettem fel a kérdést, mert nem neten akarok ismerkedni. Jó, van pár barátom, akikkel neten ismerkedtem. De elegem van ebből és szeretnék rendesen új arcokkal találkozni :/
hány privátot kaptál eddig kérdező? Én egyszer ebbe a kategóriába kiírtam egy kérdést és 4 perc alatt 9 ismerkedős üzit kaptam. Pedig nagyon nem ismerkedős volt a kérdés. :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!