Hogyan, hol ismerkedhet az ember Győrben?
Figyelt kérdés
A kérdés a kérdés.2014. júl. 14. 20:00
11/18 anonim válasza:
Akkor ez most bántó lesz, de kell egy adag kinézet is hozzá vagy valami ami felhívja a hímek figyelmét.
12/18 anonim válasza:
En ha iszok nyitottabb nagy dumas vagyok. Csak random
Odamegyek sziasztok zavarok ? Nem nem jo es akkor bemutatkozok:D nem engedem oket eloszor szohoz. En sem vagyok ez a mai hipster
Menoseg inkabb a fius lany vagyok. :D
13/18 A kérdező kommentje:
11-es, nem volt bántó, tudom és nem aggódom emiatt. Bár az eredeti kérdést nem válaszoltad meg :D 12-es én sajnos ennyire nem vagyok menőlazaközvetlen.
2014. júl. 15. 16:39
14/18 anonim válasza:
Ez ellentmondás lesz az előzőekhez képest, de ne legyeskedjenek az ismerősök folyton körülötted.
Izgalmas dolog persze a bigámia, de könnyebb egyedül levő embert leszólítani (így nem hallja egy komplett társaság a visszautasítást :D )
Fogj egy fényképezőgépet, aztán legyél turista, nézelődj és ne csak céltudatosan mozogj az utcákon.
Fogj egy könyvet és ülj le valahova, Radó sziget, Bisinger sétány, Bem tér.
A lényeg hogy ne otthon legyél (vagy ha igen írj ki ismerkedős kérdést.. :)
15/18 A kérdező kommentje:
Ó, köszi utolsó :) nem is gondoltam arra hogy olvassak :D ez jóóó...
2014. júl. 15. 20:50
16/18 anonim válasza:
Csak nehogy túlságosan belemerülj :)
17/18 anonim válasza:
Összebeszéltek a barátnőidel és leültök péntek/szombat este a rábapartra/ragó szigetre citromos sörözni, és ha mázlitok van akkor nem mi fogunk odamenni hozzátok, hanem sikerül kifognotok normális srácokat :D
18/18 anonim válasza:
En most achillesben ismerkedtem megy egy 10/10 nagyon edes sraccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!