Hogyan, hol ismerkedhet az ember Győrben?
Figyelt kérdés
A kérdés a kérdés.2014. júl. 14. 20:00
1/18 anonim válasza:
" A kérdés a kérdés."
Ez mekkora megállapítás volt XDD
3/18 A kérdező kommentje:
20
2014. júl. 14. 20:02
4/18 anonim válasza:
Szórakozóhely? Lapos, Mundo, Bridge meg ilyesmi helyek, ha bejönnek.. vagy kisebb kocsmák, esetleg Rábapart, Dunapart. De barátaid nincsenek?
5/18 A kérdező kommentje:
Persze, hogy vannak, barátaim. Bár a kérdés szempontjából szerintem nem fontos. Persze ha megyek valahová, velük megyek. Amúgy én nem nagyon szeretem a hangos, részeges, party helyeket. A kisebb kocsma, Rábapart jó ötlet, de ott hogyan?
2014. júl. 14. 20:08
6/18 anonim válasza:
Barátokkal egyszerűbb. Vagy ha valamelyik srác hoz 1-2 csajt, ők meg barátnőket? Rábaparton szerintem a társaságban lévő lányok is nyitottabbak. :)
7/18 A kérdező kommentje:
Nyitottabbak? :D nem írtam de lány vagyok :)
2014. júl. 14. 20:15
8/18 anonim válasza:
Ha a kocsma nem nyerő, menjél koncertre, Punnany Massif is megmondta:
"Csináld, amit szeretsz, a többit meg szard le"
9/18 anonim válasza:
Ja igen.. az előbb jutott csak úgy eszembe hogy lehet lány vagy XD
Barátnőkkel is ki lehet járni ilyen helyekre.. mi volt hogy ilyen 11-éjfél körül ismerkedtünk meg tök jó fej srácokkal az utcán. Csak úgy odajöttek. Vagy Széchenyi tér. Vagy tényleg csak néhányan beültök egy kocsmába, persze nem ilyen füstös büdös 40es férfigyűjtőhelyre.. és együtt is vagytok, meg néha akadnak jófej srácok is..
de sokan tényleg a szórakozóhelyekre esküsznek.. vagy pl vidd le a kutyád sétálni :D
Lehet nagyon béna ötletek, bocsi..
10/18 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat :) sajna nem tudom adni a csini kutyás lányt... Szoktunk menni, enyhekocsmába, vagy partra, de még nem tapasztaltam olyant hogy bárki ismerkedni akarna bárkivel...
2014. júl. 14. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!