Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelem elso latasra? Ti...

Szerelem elso latasra? Ti hisztek benne?

Figyelt kérdés
Na jo nem feltetlenul elso latasra de az tortent velem hogy 3 napos ismeretseg utan beleszeredtem valakibe. Soha nem fordult meg velem ilyen, ma sem ertem es a legdurvabb hogy el is mondtam neki. De aztan fura modon a sracnak se tartott tul sokaig hogy kimondja. Tobb mint 5 honapja eggyutt vagyunk es naprol napra egyre jobban szeretjuk egymast es egyre kozelebb kerulunk egymashoz, cask tulsagosan is hihetelennek tunik az egesz. Meg ma is alig hiszem el
2014. júl. 14. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Első látásra csak vonzalom van, ismerkedés után már elképzelhető a szerelem is :)
2014. júl. 14. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:
igen, van ilyen.
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk első láásra szerelem volt. Pár nap múlva találkoztunk és azóta együt vagyunk. Kb 3 hónapja.
 4/8 anonim ***** válasza:
BLÖÖÖEEEEEEEEEE!
2014. júl. 14. 10:16
 5/8 mantis religiosa ***** válasza:

Igen, van! Én átéltem ezt, két hét után összeköltöztünk, fél év múlva esküvő, hat éve boldog házasságban élünk.

Akik az ellenkezőjét mondják, nem ismerik fel első látásra, vagy maguknak sem merik bevallani az érzéseiket.

2014. júl. 14. 10:18
 6/8 anonim ***** válasza:

én sajnos beleestem abba a hibába, hogy beleszerettem egy lány játékos mosolyába, a szép szemébe, meg az egész lényébe, egy kis ismerkedés után...rá is fáztam...szóval létezik...

21F

2014. júl. 14. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a szerelem ettől kicsit mélyebb, mikor már ismered a másikat és a hibáival együtt is el tudod fogadni, sőt évek múltán is újra ezt a döntést hoznád a következmények ismeretében.

Szerintem ez a "szerelem első látásra" valójából nagyon erős vonzódás, de ugye ismeretség nélkül egyirányú a dolog és az is másik külsejének szól arra - az én értelmezésemben - a szerelem szót nemigen lehet használni.

Kérdező, a ti történetetek szépen indult, kívánom, hogy ilyen legyen a folytatás is.

2014. júl. 14. 10:19
 8/8 anonim ***** válasza:

velem még nem történt ilyen, de elhiszem hogy létezik

mondjuk nem úgy hogy meglátsz vkit az utcán és szerelmes leszel, hanem hogy első látásra megvan a vonzódás és utána ha megismerik egymást, akár pár nap alatt is kialakul a szerelem

2014. júl. 14. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!