Tudnátok pozitív leszólításra példákat mondani 30 év körüli lányok? (34F)
Figyelt kérdés
Volt már több kapcsolatom, illetve feleségem is, de jelenleg egyedülálló vagyok. Valahogy nem akar összejönni mostanában olyan kapcsolat amit szeretnék. Olyanra lenne lehetőség, hogy én tetszem valakinek, de sajnos ő nem tetszik nekem. Jobban szeretnék inkább "vadászni" utcán, szórakozóhelyen, vagy fesztiválon megtetsző nőkre. Sokszor megnéznek a nők, de mégis inamba száll a bátorságom, ha meg kellene szólítani őket úgy, hogy nem vagyok már tizenéves, meg biztos, hogy lenne közös témánk. Tudnátok olyan leszólításokat mondani, amik tetszettek nektek, nem azt éreztétek, hogy húzzon innen a csávó, hanem örültetek, hogy megszólított? Valahogy az első 1-2 percen kéne átvergődjek és utána menne már szerintem.2014. júl. 13. 22:07
2/8 anonim válasza:
Lenne kedve esetleg egy tánchoz italhoz akármihez ?
3/8 anonim válasza:
de hát ezt,, m hogy, akkor az eddigi barátnőid hogy voltak? Plusz a feleséged? Vagy mind tinikorodból volt, aztán meg semmit se csajoztál, vagy fejlődtél, lettél okosabb?
Mindenesetre, igen ez a táncos pl nem rossz. Vagy meghívhatlak egy italra, valami de szép a ruhád stb szöveg után. Sziasztok lányok, tetszik a vásár, stb stb..
4/8 anonim válasza:
Hát az a baj ezzel, hogy ha nekem nem tetszik a srác, akkor nem ér semmit ha leszólit, mivel elküldöm szép finoman. Azért azt mérd fel kit akarnál leszólitani, és épp általános a helyhez illő dolgot kérdez az. Pl. fesztiválon, nem tudod megmondani, hol, mikor kezdődik ez a koncert, vagy esemény, előadás, ... folyt. te melyik rendezvényre fogsz elmenni, mi érdekel,... engem is, elkisérhetlek.. valami ilyesmi..
5/8 anonim válasza:
Ital, tánc, ezeket ne, mert akinek nem jön be annak viszont nagyon nem!! Pl. én. Ismerős vagy valahonnan, nem akarok tolakodó lenni, de olyan gyönyörű a szemed..., a barátommal azon vitatkozunk 20 perce, hogy na ez az a nő, aki ilyen gyönyörű, és mégis ismeri x könyvet, y zenét, vagy bármit amivel hízeleghetsz neki, hogy ő még okos is, nekem egyszer a szandálom pántját dicsérte meg valaki egy villamos megállóban, úgy, hogy majd elolvadtam...:)
6/8 anonim válasza:
-Hé paraszt, melyik út megyen Budára?
-Megyen? És még én vagyok a paraszt???
7/8 A kérdező kommentje:
Még idetartozó kérdés; általában főleg esténként, szórakozóhelyen minimum ketten vagytok barátnővel vagy barátnőkkel. Az úgy mennyire furcsa, ha egyikőtökhöz odamegy valaki és esetleg félre hívja két percre beszélgetni?
2014. júl. 13. 22:54
8/8 anonim válasza:
Ne hívd külön. Nem sok esély van rá ugyanis, hogy otthagyja a csajokat. Azzal viszont nagyon bevágódsz a kiszemeltnél, ha a többiek előtt is vállalod, és előttük adod tudtára, hogy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!