Fiúk, tényleg ennyit számít ha egy lány sokat mosolyog?
Figyelt kérdés
Nem vagyok különösebben szép, inkább átlagnak mondanám magam, viszont sokat mosolygok, és ezt mindig megjegyzik a srácok. Ha új helyre megyek, általában jó kedvem van, és akkor mindig van egy két srác aki odajön. Viszont volt már olyan, hogy rosszabb hangulatomba voltam, és akkor észrevettem, hogy kevésbé keresnek.2014. júl. 13. 20:41
2/7 anonim válasza:
ö, milyen új helyre? de amúgy valószínűleg igen, bár nem feltétlen biztos hogy a mosolygásoddal van összefüggésben.
Inkább hogy mosolyogsz valószínűleg jobban is érzed magad, nyíltabb vagy vagy ilyesmi, nem is feltétlen veszed észre magadon.
3/7 anonim válasza:
Egy mosolygós lányhoz te is odamennél ha fiú lennél nem?:D
Minthogy egy rosszkedvű,magábafordult lányhoz.
4/7 A kérdező kommentje:
Tábor, fesztivál, ilyesmik. :)
2014. júl. 13. 20:43
5/7 C0r3 válasza:
Hát én eddig csak akkor vettem a lapot ha rámmosolyogtak, seggen csaptak, hozzám nyomultak xD szóval igen, nagyon sokat számít. (16F)
6/7 anonim válasza:
ez mindenkivel így van...
pozitiv, mosolygós emberek figyelemfelkeltőbbek :)
7/7 anonim válasza:
Nekem eddig ahány lány tetszett, a mosolya miatt is szerettem bele. Ha nem mosolyognának, teljesen átlagosak, vagy az alattiak lennének a szememben, tehát ez nagyon sohat szépít mindenkin. :) Ezek a pózolós "bombanő" modellek általában a mogorva tekintetük miatt is taszítanak. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!