Csajok, ez valóban ilyen nagy hátrány nálatok?
nálam az lenne, mert úgy 5 cm-el magasabb vagyok nálad, ráadásul a magas fiúk tetszenek
de sok az alacsonyabb lány, náluk nem hiszem hogy hátrány lenne
Nálam valószínűleg az lenne, mert 175 cm magas vagyok, és szeretek magassarkút hordani.
Alacsonyabb lányoknál szerintem nem hátrány:-)
14:
Az edzésnek több módja is van. A gazdagabb barátaim kondiba járnak durva havibérlet árakért és van olyan barátom, aki kiegészítőkre is havi 30-40 ezer forintot költ. Ez is egy út, de nem az egyetlen.
Én havi néhány ezer forintot költök kiegészítőkre (vitaminok és tömegnövelő por) és gyakorlatilag ingyen edzek. A fegyencedzést választottam, részben anyagi okokból is. Az étkezéseim 70-80%-át csirke, rizs és zöldség teszi ki. Mégis kur-.va erősre és láthatóan izmosra gyúrtam magam vele bő 3 év alatt.
" de hasonlót tapasztalok, mint a kérdező, hogy elutasítanak, lenéznek a lányok, akik nem ismernek, akik felszínesek és külsőről ítélkeznek rögtön. Akik megismertek sokszor kép nélkül, azok meg úgy megkedveltek"
Igen és ez a normális. Egy ember mindig először a külsejét nézi meg a másiknak, akivel ismerkedni akar. De ebből az arc (ami nem változtatható) csak egy dolog. Egy nő ugyanúgy megnézi az öltözködésedet, az izomzatodat, vagy például hogy milyen jól áll a szakáll, vagy a frizura neked (amik mind változtathatóak).
Még egyszer. Van egy 165 centis barátom, aki az egyik legközelebbim. 3 év alatt nem csinált magával mást, mint: kigyúrta magát, stílusosan kezdett öltözködni, szakállat növesztett és legfőképpen bátorságot és önbizalmat, hogy a nőknél kezdeményezzen és megtalálta azt a megfelelő hozzáállást, ahogy az egész nőzést kezelni kell.
Az arca ugyanúgy néz ki, mint néhány éve és ugyanolyan magas is, mint akkor. Mégis elképesztő sikerei vannak a nőknél.
"De tény, hogy aki ilyen alacsony ne személyesen próbálkozzon lányoknál, mert baromira felszínesek a fiatal lányok és úgyis csak lekoptatás lesz a vége vagy lealázás. Volt olyan esetem is, hogy a csaj kinevetett, hogy mit akarok én tőle például."
Erre a 165 centis barátom, aki végig kúrta egy négyfős kollégiumi lányszoba minden tagját, erősen rázná a fejét. Elutasították már őt? Igen. Volt hogy durván? Igen. Engem is? Igen. Durván is már? Igen. Figyelj, ki kell fejleszteni a képességet, hogy az elutasítást félvállról tudd venni. Régen hetekig rossz érzésem volt egy elutasítás után és nem próbálkoztam utána más lánynál. Aztán már csak egy nap kellett hozzá hogy kiheverjem és másokkal kezdeményezzek. Most ha egy csaj elutasít, akinél kezdeményezek, 5-10 perc múlva képes vagyok egy teljesen újhoz odamenni és nála is kezdeményezni.
18: Szomorú-szomorú...
Mindenki eldöntheti, hogy síránkozik, hogy milyen rossz neki, vagy tesz valamit azért, hogy jobb legyen. Tudod ha oda jutnál, te sem azon szomorkodnál hogy milyen rossz, hogy csak izmosan vettek észre, hanem azon örülnél, hogy végre lett nőd.
A másik pedig, hogy a belseje is változott. Szerinted nem nőtt meg elképesztően az önbizalma a változások hatására? A válasz az, hogy de nagyon is. Belül is nagyon más ember lett, mint amilyen 3-4 éve volt.
A külső változások belső változásokat is magukkal hozhatnak a férfiaknál simán.
Akkor az a haver egyedi eset. Ilyen rövid idő alatt az ember nem változik radikálisan. Nekem van egy haverom aki rendesen önbizalomhiányos. Már két éve van nője de az önbizalma nem nőtt meg. Ugyanaz az ember maradt.
Nem rosszindulatból írom ezeket csak az életben látott példák alapján így látom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!