Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A tini lányok miért szeretik...

A tini lányok miért szeretik csúfolni, rondának nevezni a legtöbb fiút és tényleg ennyire nem tartanak vonzónak minket csak nagyon ritkán látnak számukra bejövős tökély fiút külsőre?

Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 16:05
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Megtépázott Szamóca, te is irritáló egy alak vagy ezen az oldalon a haveroddal együtt. Kérdésre nem tudtok válaszolni, mert eszetek semmi, csak az okoskodás megy nektek, egy nullák lehettek a való életben.
2014. júl. 13. 16:32
 22/27 anonim ***** válasza:
26%

magamra venni nem fogom.:D

de annyit azért megjegyeznék, hogy nem engem csúfolnak a tinilányok és nem én picsogok erről itt.

2014. júl. 13. 16:36
 23/27 Ramcsiii ***** válasza:
86%
Ugyanez van a kamasz fiúknál is..Még nem érett be az eszük lágya..ennyi :)
2014. júl. 13. 16:36
 24/27 anonim ***** válasza:

Nyolcas vagyok.

Komolyan így gondolom. Én is voltam tini. Persze nem minden tini lány ilyen felszínes. Aztán van aki kinövi, megváltozik, érettebb lesz és van aki nem. Engem is hajtottak el lányok fiatalkoromban viszont most a 23-30 éves énjükkel szexelek.

2014. júl. 13. 16:59
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Bár általában meg van a véleményem egy srácról, sohasem vágnám a képébe h ronda.

Lehet h csak én vagyok ennyire fura, de semmi szükségem sincsen arra, h valakinek fájdalmat okozzak azzal h becsmérlem.

Mert nem csak benne okoznék kárt, hanem én is rosszul érezném magam utána.

2014. júl. 13. 17:07
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Kívül menő, belül nulla

Ilyen mostanság egy tini ku rva

2014. júl. 13. 17:33
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert az ilyen buta felszines Budafuckinpestes cuccokban feszítő csajoktól mit akarsz?

Majd egyetemmen válogass.

Az emlytett célcsoport meg úgyis egy szakközépet tud majd elérni, és felcsináltatják magukat egy szerencsétlen palival, akinek van pénze.

Engem is hajtottak el (pedig nem vagyok egy ronda gyerek, és megjelenésem is van), de szereztem diplomát, van jó fizetésem, igaz, hogy egyedülálló vagyok, de eltartom magam, bulizok, és most jót röhögök azokon, akik még a szüleiken élősködnek, vagy férjhez mentek, hogy valaki eltartsa őket.

2014. júl. 13. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!