Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A tini lányok miért szeretik...

A tini lányok miért szeretik csúfolni, rondának nevezni a legtöbb fiút és tényleg ennyire nem tartanak vonzónak minket csak nagyon ritkán látnak számukra bejövős tökély fiút külsőre?

Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 16:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

1-3-8.

Te direkt a minél több negatív szavazatra mész? :D vagy ezt komolyan gondolod tényleg? :D

17/f

2014. júl. 13. 16:14
 12/27 anonim ***** válasza:
9%

#8: Egyet értek.

Én sem vennék komolyan olyan srácot akinek nincs legalább valamilyen szuper telója, órája, ruhája ^^

16L

13/27 A kérdező kommentje:
Shade of cool, te baromi irritáló alak vagy, már máshol is láttam a válaszaidat, folyton csak kötekedsz a kérdezőkkel, érdemi választ sosem tudsz adni.
 14/27 anonim ***** válasza:
12%

Milyen érdemi választ lehetne adni a nyomorék, gyökér kérdésedre?

Egyébként még az a siralmas, hogy még adtam is.

Még egyszer megkérdem: Tini vagy? Ha a válaszod nem, akkor gondolkozz el azon, hogy miért ők a célközönséged - mert a kérdésed erre enged következtetni - és miért arra fordítod a drága idődet, hogy őket próbálod fejtegetni (amihez btw kevés vagy, mert csak arra vagy képes, hogy általánosíts).

Ha kifogásod van a válaszaimmal kapcsolatban, az csak annyit tesz, hogy buta/bunkó/életképtelen vagy (vagy az ilyen emberek védőszentje vagy), mert csakis kizárólag ilyen embereknek szoktam sértőt írni.

2014. júl. 13. 16:22
 15/27 anonim ***** válasza:
92%

Ez a Shade valami médium lehet itt, mert egy kérdésből mindig megmondja ki a buta/bunkó/életképtelen.

Velem is ezt csinálta...:s :D

2014. júl. 13. 16:28
 16/27 anonim ***** válasza:
5%

öröm nézni ahogy bedőlsz a téged provokáló válaszolónak és kb kivered a farkad arra, hogy egyszer az életben beolthatsz egy nőnemű lényt :D

a válaszom meg: én is azt kérdem, hogy miért akarsz éretlen tinilányokkal kezdeni? házhoz mész a lóf aszért.

2014. júl. 13. 16:29
 17/27 anonim ***** válasza:
Ja és mindjárt jönnek a haverjai felpontozni, aki meg hozzá mert szólni, azt meg lepontozni...így megy ez itt :d
 18/27 anonim ***** válasza:
naugyemegmondtam...:D
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam tini, de valahogy sose vitt rá a lélek, hogy így beletapossak valakinek a lelkébe. Persze megesett, hogy valakit nem tartottam helyesnek/szimpatikusnak, vagy szegény tényleg elég csúnya volt, de ezzel sose csúfolódtam, hiszen senki sem tehet róla, milyen kinézettel áldotta meg a sors. Meg magát a csúfolódást is kb 10 éves koromig tartottam viccesnek, utána már inkább a szánalmas kategóriába soroltam. Szóval NEM minden tinilány idióta. Viszont akik meg sportot űznek belőle, azok általában csak azért csinálták tapasztalataim szerint, hogy saját magukról eltereljék a figyelmet, illetve hogy valamiféle tiszteletet vívjanak ki a többiek között. Ez nem egészen arról szól, hogy ki szép meg ki csúnya. Főleg ha egy srác meg is bánt pl valamivel egy ilyen csajt, tök mindegy, hogy néz ki, akkor is talál majd valami,t amivel csúfolhatja a srácot. Már csak azért is. Ilyenkor csak az a lényeg, hogy higgy magadban, és ne hagyd, hogy az önbizalmad a béka segge alá menjen. A csúfolódókkal nem kell törődni, barátkozni kell, ismerkedni és élvezni az életet. Aztán egyszer csak azon kapod majd magad, hogy véget ért ez a csúfolódós korszak.
2014. júl. 13. 16:32
 20/27 anonim ***** válasza:
21%

Mert szerinted ez egy tök normális kérdés? :D

Minden tinilány ilyen? Meg ez egy olyan kérdés, amire lehet egyértelműen választ adni?

Szerintem csak egy általánosító vinnyogás.

Ha egy kis esze van az embernek, akkor tudja, hogy

1. A kamaszoknak még nincs kiforrott egyénisége.

2. Nem minden tinilány ilyen.

3. Még ha sok tinilányra igaz is az állítás, akkor sem biztos, hogy mindnél ugyanaz az oka.

Az meg a másik, hogy már ezerszer volt kiírva ez a kérdés.

2014. júl. 13. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!