A tini lányok miért szeretik csúfolni, rondának nevezni a legtöbb fiút és tényleg ennyire nem tartanak vonzónak minket csak nagyon ritkán látnak számukra bejövős tökély fiút külsőre?
1-3-8.
Te direkt a minél több negatív szavazatra mész? :D vagy ezt komolyan gondolod tényleg? :D
17/f
#8: Egyet értek.
Én sem vennék komolyan olyan srácot akinek nincs legalább valamilyen szuper telója, órája, ruhája ^^
16L
Milyen érdemi választ lehetne adni a nyomorék, gyökér kérdésedre?
Egyébként még az a siralmas, hogy még adtam is.
Még egyszer megkérdem: Tini vagy? Ha a válaszod nem, akkor gondolkozz el azon, hogy miért ők a célközönséged - mert a kérdésed erre enged következtetni - és miért arra fordítod a drága idődet, hogy őket próbálod fejtegetni (amihez btw kevés vagy, mert csak arra vagy képes, hogy általánosíts).
Ha kifogásod van a válaszaimmal kapcsolatban, az csak annyit tesz, hogy buta/bunkó/életképtelen vagy (vagy az ilyen emberek védőszentje vagy), mert csakis kizárólag ilyen embereknek szoktam sértőt írni.
Ez a Shade valami médium lehet itt, mert egy kérdésből mindig megmondja ki a buta/bunkó/életképtelen.
Velem is ezt csinálta...:s :D
öröm nézni ahogy bedőlsz a téged provokáló válaszolónak és kb kivered a farkad arra, hogy egyszer az életben beolthatsz egy nőnemű lényt :D
a válaszom meg: én is azt kérdem, hogy miért akarsz éretlen tinilányokkal kezdeni? házhoz mész a lóf aszért.
Mert szerinted ez egy tök normális kérdés? :D
Minden tinilány ilyen? Meg ez egy olyan kérdés, amire lehet egyértelműen választ adni?
Szerintem csak egy általánosító vinnyogás.
Ha egy kis esze van az embernek, akkor tudja, hogy
1. A kamaszoknak még nincs kiforrott egyénisége.
2. Nem minden tinilány ilyen.
3. Még ha sok tinilányra igaz is az állítás, akkor sem biztos, hogy mindnél ugyanaz az oka.
Az meg a másik, hogy már ezerszer volt kiírva ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!