Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az a probléma a szememmel...

Az a probléma a szememmel hogy mozog es ez az ismerkedésnél elég zavaro lehet a lányak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 13:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
na ezt jó halanni :)
2014. júl. 13. 14:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem tudom mire gondolsz, de csak akkor ciki, ha te annak kezeled. Egy nő megérti, hogy ez egy ilyen dolog. Szóval csak mond meg neki, hogy ez van. Nem kell túlreagálni.
2014. júl. 13. 14:52
 13/15 A kérdező kommentje:
igen ez lessz ezután :) mndig féltem hogy jajj most milessz mit szól majd.
2014. júl. 13. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Figyelj! Ha egy lánynak pusztán ez miatt nem kellesz, akkor jobb is, ha rögtön az elején kiderül, mert egy percet sem érdemes egy olyan lányra pazarolni, aki ennyire felszínes.

Az a lényeg, hogy te se tulajdoníts ennek nagy jelentőséget, és akkor a lány sem fog.

Mikor beültök valahova beszélgetni, és elkerülhetetlen a szemkontaktus, akkor megmondod, hogy "figyi, ne lepődj meg a szememen, születésem óta ilyen, de ez nem akadályoz abban, hogy megtaláljam a legszebb lányt. Te vagy a bizonyíték arra, hogy sikerült."

2014. júl. 13. 15:12
 15/15 A kérdező kommentje:
ez jóóó :D ezt megjegyzem :D nagyon szépen kőszőnőm :)
2014. júl. 13. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!