Semmi komoly csak ismerkedni szeretnék. Szürkék Andromédaiak (ha már itt vagytok) és pleádok elônyben? /F
Akik nem tudják h mik azok vagy tudjak csak nem hiszik es ez uton is szertnekek elmegyogyintesetbe kuldeni lelni elzarni stb. Na nekik uzenem hogy egoistak. Es kicsit nezegessek a kepernyo helyett az eget is. (a hibakert bocs telorol nagyon nehez irni) xy|f
ha nem evilagiak vagytok akkor csak kerdeseket szertnek felyenni,es este NE latogassatok meg csak nappal.
(bunkokat mivel nem tudom torolni/tiltani lepontozom,mert tudok,hogy a tiz tizenevesek ugyis belemkotnek majd.
#4 Már voltam wow onXD (nem amugy nem szeretem! ) Bármilyen hihetetlen,de ezt komolyan írtam ès 2okbòl:
1.Látni szerettem vòlna,hogy mèg hányan nincsenek tisztában aval,hogy "szomszèdaink" figyelnek ès várjàk,hogy jöjjön meg az eszünk,ès mondjunk le a fegyverekrõl mert csak akkor tudnak segìteni,De ezt egy hitetlenek hiába mondom,hiába ismerte el a a kormány es az FBI is UGYSEM LÉTEZIK. Am az fbi csak a rosevally esetet ismerte el de lasd sz fbi hivatalos weboldalan,de kedvedert linkelem magyarul is mert ott csak angol. (hibakert sorry,meg mindig telorol irok azert vannak a hibak es az ekezet hibak mert unom mar rakni xd)
Eddig titkolt dokumentumokat közölt hétfőn honlapján az amerikai Szövetségi Nyomozóhivatal (FBI). Így már bárki belenézhet az 1947-es új-mexikói ufóleletről szóló feljegyzéseikbe. A dokumentum egy nyomozásban résztvevő titkosügynök jelentése, amelyet Guy Hottel az események után három évvel készített.
A jelentésből kiderül, hogy három, kör alakú, tizenöt méter átmérőjű repülő tárgy zuhant le az új-mexikói Roswell körzetében. Mindegyikben három 90 centiméter magas emberszerű lényt találtak fémszálas ruhában. A földönkívülieket a Wright Field-i légi támaszponton felboncolták, a repülő szerkezeteket pedig tüzetesen átvizsgálták - írja Hottel.
Most már bizonyos, hogy földönkívüli űrhajó, repülő csészealj zuhant le 1947 júliusában Új-Mexikóban. Erről akkoriban először napvilágot látott a hír, de három-négy nap múlva az amerikai légierő visszavont mindent, azzal az indokkal, hogy amiket találtak, azok egy katonai kísérletekhez használt hőlégballon szétszaggatott darabjai voltak - mondta el az InfoRádióban a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke.
Napjainkban viszont már nem lehet leplezni az ilyen eseteket - folytatta Kalmár János. Kínában pár hónapja huszonöt percig nem tudtak leszállni a gépek Sanghaj egyik repülőterén, mert fölötte egy furcsa, földönkívüli szerkezet lebegett egy darabig, majd eltűnt, és akkor landolhattak a járatok. Anglia szintén sorra hozza nyilvánosságra mostanában az ehhez hasonló történeteket. Bill Clinton 1997-ig szintén közzé tétette az összes olyan információt, amelyről azt gondolták, hogy publikus lehet - sorolta az ufókutató.
És így juthatunk el a mostani esethez, amikor az amerikai Szövetségi Nyomozóhivatal elismerte, hogy 1947-ben valóban történt egy incidens Roswellnél. Ez az elismerés Kalmár János szerint mérföldkőnek tekinthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!