GYMS megyei vagy környéki leszbikus/biszexuális lány komoly kapcsolatra?
18 éves lány vagyok,GYMS megyében(Győr mellett egy kisfaluban) élek,és az a helyzet,hogy biszexuális vagyok.Volt már komoly kapcsolatom lánnyal is,és fiúval is.A lánnyal 2 évig tartott a kapcsolat,de nem vállaltuk fel,hogy együtt vagyunk,csak a szűkebb baráti körnek.A lényeg,hogy a szüleim sem tudhatják meg,mert konzervatívak,és csak később tervezem felvállalni nekik a biszexualitásomat,akkor,amikor már önálló leszek,és saját keresettel rendelkezek,mert addig félő,hogy nem fogadnak el.
Olyan lányt keresek,aki tud lejárni Győrbe találkozgatni,és komoly kapcsolatot keres.
Őszintén szólva lányra vágyok most,mint lelkileg,mint testileg!:)
Képet magamról Facebookon keresztül láthatsz,külön ilyen "szexiképeket" senkinek sem küldök,mert nincs és egy komoly kapcsolat szerintem nem is így kezdődik.
Őszinte,nyitott,átlagos lány vagyok,barna hajam van(de szoktam vörösre festetni),nem vagyok se duci,se vékony(valahol középtájt járok),a szemem is barna.
Rengeteg szeretetet,szerelmet,érzést tudok adni,és adok annak,aki megtalál:)
Ha gondolod,írhatsz privátot is,de a válaszodban írhatsz is,kiírhatod a korod...stb.:)
18/L
Csornai vagyok és szoktam járni Győrbe is. Nem gondolnám, hogy itt kialakulhat komoly kapcsolat, de szívesen ismerkedek aztán majd meglátjuk.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!