Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 26/F évesen (szűzként) lehet...

26/F évesen (szűzként) lehet még normális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok gátlásos,csak szimplán nem jártam annyit szórakozóhelyre mint más. De őszintén egyedül vagy haverokkal nem is szerettem. Viszont, van most egy lány akibe nem hittem volna de szerelmes lettem. A lány viszont 11 évvel fiatalabb nálam.. Szeret velem lenni, elmenni akárhova,(strand,kutyust sétáltatni, zenét hallgatni,internet..sb) A baj az hogy úgy érzem sőt biztos is hogy nem tekint rám "úgy". Rohadt szar napjaim vannak amióta eljutott az agyamig hogy én ezt a lányt nagyon szeretem..Kezdjük ott hogy gyűlölöm magam amiért egy ennyire fiatal lányba voltam képes beleszeretni...

2014. júl. 12. 23:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26 évesen még bőven van időd. Egy férfi 45 évesen is alapíthat családot. Csak a nőknek fontos 35 alatt megállapodni, mert nekik gyorsabban ketyeg a bilógiai órájuk.
2014. júl. 17. 21:54
 12/16 anonim válasza:
Valamelyest egyet tudok érezni veled, bár én más téren vagyok "elkésve". Újabban én is a fiatalabbak társaságát keresem (20 felett persze), mert őket még nem darálta be úgy az élet. A korombeliek mind olyan anyagiasnak, felszínesnek és keserűnek tűnnek, csak az a probléma, hogy nő vagyok, és az a "normális" ha a férfi idősebb. :/
2014. júl. 28. 15:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Ha megértem magam vele és boldog vagyok mellette, lehet ő 35 éves is. A gond az hogy hibásnak éreztem magam amiért már azon járt a fejem hogy egy lány akinek az egész élet előtte van, és még a valódi személyisége sem fejlődött ki, már szoros együttlétet terveztem.pl nyaralás, meg egy rendes ha nem is hosszútávú de barátnőként akartam őt magam mellé. Azóta már nem vagyok vele együtt semmilyen formában, valahogy ki ábrándultam szerencsére, és próbálok majd egy idősebb már komoly lánnyal próbálkozni. Ami nem lesz könnyű mivel ahogy írtad, korunkbeliek mind anyagiasak, nagyon nehezen nyílnak meg, ami persze természetes a mai világban.
2014. júl. 28. 20:10
 14/16 anonim válasza:

Amúgy szerintem az önmagában még nem akkora probléma, ha valaki ennyi idősen szűz (bár csak a magam nevében nyilatkozhatok), inkább az okok, amik ide vezettek és az ebből fakadó gátlások és alacsony önértékelés, ami ugyebár nem túl vonzó. Elképzelhető, hogy valaki szerencsétlen véletlenek sorozata miatt jutott ide, de azért elgondolkodtató az is, hogy mégis mi lehet az oka, talán az élet más területén se minden okés, hogy folyamatosan visszautasítják az illetőt, vagy van valami, amiért ő maga érezte mindig is kevésnek magát. Ezen érdemes lenne őszintén elgondolkodni...és változtatni ha kell (nem, nem késő sose).

De van pl olyan ismerősöm, aki 25 éves koráig nem is érdeklődött a lányok iránt, mert kb fel se kelt a gép elől, aztán miután minden ismerősének lett valakije, elkezdett ő is ismerkedni...de meg nem lehet mondani, hogy valóban akar-e valakit, vagy csak egy külső elvárásnak akar megfelelni és az egészet muszájból csinálja.

Szóval előbb tisztázni kéne, hogy mit akarsz valójában, és kell-e változtatnod valamin. De ha nincs mögötte semmi megoldandó probléma, akkor szerintem nincs ok az aggodalomra, majd jön Ő, ha jönnie kell. :) Remélem picit azért segítettem. 26/N

2014. júl. 29. 17:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Nincs gátlásom se kételyem a szexuális vagy bármi felől.Nem vagyok csúnya, inkább átlagos. Próbálkoztam 2-3 lánnyal azoktól sajnos hamar meg undorodtam. Külsőre szépek, de hol alkoholista meg ribxnc az egyik, hol vissza eső drogos a másik,aki meg nagyon szeretne tőlem valamit az meg nekem abszolút nem tetszik. Nem vagyok válogatós,csak ha nem is tetszik, és még a szavai sem érdekelnek akkor inkább forever alone :D Kombináld a balszerencsét a késői érdeklődést a csajok iránt. Én vagyok az eredmény.. Na de picit rámenősebb leszek most már :))
2014. júl. 29. 19:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Lol. Valaki most írt üzenetet nekem az erre a kérdésre adott válaszommal kapcsolatban. Amúgy azóta mi a helyzet? Sikerült párt találnod?
2019. aug. 8. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!