26/F évesen (szűzként) lehet még normális kapcsolatom?
Amúgy szerintem az önmagában még nem akkora probléma, ha valaki ennyi idősen szűz (bár csak a magam nevében nyilatkozhatok), inkább az okok, amik ide vezettek és az ebből fakadó gátlások és alacsony önértékelés, ami ugyebár nem túl vonzó. Elképzelhető, hogy valaki szerencsétlen véletlenek sorozata miatt jutott ide, de azért elgondolkodtató az is, hogy mégis mi lehet az oka, talán az élet más területén se minden okés, hogy folyamatosan visszautasítják az illetőt, vagy van valami, amiért ő maga érezte mindig is kevésnek magát. Ezen érdemes lenne őszintén elgondolkodni...és változtatni ha kell (nem, nem késő sose).
De van pl olyan ismerősöm, aki 25 éves koráig nem is érdeklődött a lányok iránt, mert kb fel se kelt a gép elől, aztán miután minden ismerősének lett valakije, elkezdett ő is ismerkedni...de meg nem lehet mondani, hogy valóban akar-e valakit, vagy csak egy külső elvárásnak akar megfelelni és az egészet muszájból csinálja.
Szóval előbb tisztázni kéne, hogy mit akarsz valójában, és kell-e változtatnod valamin. De ha nincs mögötte semmi megoldandó probléma, akkor szerintem nincs ok az aggodalomra, majd jön Ő, ha jönnie kell. :) Remélem picit azért segítettem. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!