Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Saját magát sármosnak tartó...

Saját magát sármosnak tartó srác megpróbálná a lehetetlent! Szeretne ismerkedni ezen az oldalon lányokkal. (? )

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy van-e értelme, de egy próbát megér!

2014. júl. 12. 09:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"mi az, világfájdalmad van hogy próbálsz itt beoltani? anyukád nem vitte be az ágyadhoz a reggelit?:D vagy mi bántja a kicsi lelkedet?:(", "csak ismerkedni te tudatlan bunkó"

Real charm, real sexiehness.

Valami ilyen lehet az igazi természeted. Aki nem veszi be a "sármos" dumád az bunkó vadbarom, rosszabb esetben hülye r!banc. Mondom, a diszkó való neked.

Vonzó pasi vagy, nagyon! ;)

2014. júl. 12. 10:24
 22/31 A kérdező kommentje:
na megnyugodtál kis megmondóemberem ? még nem ismersz véleményt nem kéne alkotni :)
2014. júl. 12. 10:38
 23/31 anonim ***** válasza:

Én nyugodt voltam eddig is.. te kezdtél el bunkózni, cicafiú. :) Ja és most már neked áll följebb, nem kéne véleményt alkotni? Saját szemedben a gerenda nem fáj? Te szóltál be először.

Kis hangember... Nem csodálom, hogy nem találsz nőt magadnak. :D

Na, menj vissza szépen dolgozni a minimálbéredért! ;)

2014. júl. 12. 10:45
 24/31 A kérdező kommentje:

hahahha nagyon jól próbálod forgatni a szavakat. megsúgom hogy a fizetés nem jelent semmit , ha mással megtudod mellette duplázni a pénzt :) bár képzelem hogy alulról súrolhatod a 16 éves kort, akit még anyuci meg apuci eltart és ül a gép előtt a kis nyári

szünetében, aztán csak mereszti a seggét :)

2014. júl. 12. 10:55
 25/31 anonim ***** válasza:
Szia nekem írhatsz
2014. júl. 12. 13:06
 26/31 anonim ***** válasza:

tényleg nem vagy éppen csúnya, bár nem olyan fontos a külső... amit küldesz üzenetet, abba írj kérdést, így több lány fog válaszolni a további üzenetekre, tudnak mire írni

21f

2014. júl. 12. 13:33
 27/31 anonim ***** válasza:
oké, kíváncsi vagyok a képre, mert itt csak önbizalomhiányos emberek akarnak ismerkedni . egy próbát megér. kérlek küldd. ha nem válaszolok, akkor érted a véleményemet nem? :D
2014. júl. 12. 22:38
 28/31 A kérdező kommentje:
Azért meglepődtem, hogy egy ilyen "kérdés" után hányan írtak. Kellemes csalódás volt, mert tényleg legalább egy tucat ember írt. Köszi mindenkinek, sokakkal egész jól elbeszélgettem/elbeszélgetek :)
2014. júl. 13. 07:11
 29/31 A kérdező kommentje:

26/28 !

Mint mondtam már csak ismerkedni akarok, új embereket megismerni. Nincs önbizalomhiányom se, és nem itt szeretnék becsajozni. De köszönöm a kommentedet, legalább ez építő jellegű volt, és nem csak simán ócsárló .

2014. júl. 13. 07:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Erről lemaradtam, hinnye de kár.
2014. aug. 11. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!