Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy magát is félénknek tartó...

Egy magát is félénknek tartó srác (pedig annyira nem látszik, jól titkolja) mikor fog lépni valamit?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán fog? Megéri az időmet vesztegetni?

2013. szept. 25. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
segíts neki egy picit.
2013. szept. 25. 19:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Örömmel,de nem akarok túlzottan nyomulós lenni,mint akinek nincsen saját élete...csak szeretném,ha valamelyik irányba moccanna a dolog..
2013. szept. 25. 19:04
 3/6 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy szándékában áll-e ilyesmi?
2013. szept. 25. 19:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Úgy jött le,jó ember ismerő vagyok..nem vagyok naiv álmodozó a valóságban..illetve,ha félre is értettem,szeretnék kapni határidőn belül egy NEM-et...elfogadom. csak így olyan semmilyen.

Könnyebb lenne,ha azt mutatná,hogy nem érdeklem egyáltalán..akkor egyértelmű lenne.De így nem az.

2013. szept. 25. 19:12
 5/6 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. Hány évesek vagytok?
2013. szept. 27. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ilyen, mindenképp örülne ha lépnél felé.

Ugyanis könnyebb ha a nők jönnek oda és nem fordítva, utána később ugy is kiderül h akar-e vagy nem.

2013. szept. 28. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!