Harmincas éveim végén járó leszbikus nő vagyok, magas, sportos alkattal, felsőfokú végzettséggel. Hosszú hajam van, Budapesten élek.
Néha fiúsabban, néha nőiesebben öltözöm, többé-kevésbé sminkelni is szoktam. :)
Nálam fiatalabb lánnyal ismerkednék, aki lehetőleg intelligens, diplomás, magas és nincs (sok) súlyfeleslege. :)
2014. júl. 12. 00:13
13/17 anonim válasza:
Utolsó előttinek: Nem lehet? Szerintem ezt ne te döntsd el.
2014. júl. 12. 09:31
14/17 anonim válasza:
Írhatsz nekem (is),ha van kedved. :) 20L/l
2014. júl. 12. 10:54
15/17 anonim válasza:
Lehetni lehet de egy idő után az is unalmas ha folyamatosan ilyen kérdések születnek ki ismerkedne?Én már rá sem nézek ezekre főleg azért nem mert alig írnak magukról az emberek +ez már tényleg a zavarosban halászás kategóriája.Szerintem az életben könnyebb ismerkedni akkor is ha lehetetlennek tűnik a dolog.Én már fél évtizede levelezgetek sose volt még komoly kapcsolatom a legtöbben találkozni sem akarnak vagy a régi szerelmük után ácsingóznak és ott hagynak a sunyiba egy idő után....persze jobb is mert kiakar örökké csak levezni a nagy semmiért??Ebbe gondoljatok bele.
2014. júl. 12. 13:19
16/17 anonim válasza:
Ismerkedni lehet, csak ki tudja kivel... ahogy a társkeresőknek is ez a hátránya. Persze biztos van olyan, aki itt talált rá a szerelemre...
Hasonlónak érzem én is a helyzetet. Itt vagyok lassan 24 évesen és nincs senkim, hiába is keresek… Ez olyan reménytelennek tűnik. Ha gondolod, írhatsz. Nem vagyok egy csodaszép, hosszú hajú, sminkelős, divatos öltözetű lány, inkább fiúsnak mondanám magam.. de a szívem a helyén van.
2014. júl. 12. 13:33
17/17 anonim válasza:
Megismernélek szívesen, én 24 vagyok ha gondolod írj privátot.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!