Itt megtalalom majd az igazit?
Figyelt kérdés
Probalkoztam mar leszbikus tarskeresokon de halott az egesz. Itt lehet ismerkedni? 25 vok. L2014. júl. 11. 21:32
3/17 anonim válasza:
hát ha igazit nem is,de sok másikat azt igen!!
4/17 anonim válasza:
Na, itt aztán sokmindent találhatsz, akár azt is :)
5/17 anonim válasza:
Ne már.Ne neten ismerkedj,mert sokszor nem lesz belőle jó dolog.És ha azt kérdezd hol akkor a válaszom.Hogy magadnak kell erre megtalálni a választ.
6/17 anonim válasza:
Bennem soha nem fogod megtalálni az igazit. Nem érdekelnek a nálam idősebb lányok.
24F
7/17 anonim válasza:
Kizárt dolog. Itt csak idióták vannak meg seg--ggfejek, mint én is :)
8/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat a sok idiota kozt csak akad egy normalis is :-)
2014. júl. 11. 22:12
9/17 anonim válasza:
Ha társat keresel, irhatnál magadról kicsit többet is. Abba úgy önmagában nehéz beleszeretni, hogy 25 L.
Írd le szépen, hogy milyen vagy (külső-belső tulajdonságok ), merre laksz, és hogy milyen társat keresel (külső-belső tulajdonságok). Ne legyél lusta hozzá, mert akkor nem találsz senkit, aztán lehet csodálkozni, hogy miért nem megy a társkeresés.
10/17 anonim válasza:
Ha szeretnél nekem írhatsz és mesélhetsz magadról és én is mesélek magamról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!