Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Feleslegesen aggódok?

Feleslegesen aggódok?

Figyelt kérdés
Most megyek középiskolába és kicsit aggódok hogy meg fogom e találni a helyem, mert nem lesznek ismerőseim az új osztályba. Az előző iskolába kellett egy kis idő még összebarátkoztam a többiekkel. Meg eléggé ki vagyok gyúrva nem akarom azt se hogy bunkónak találjanak, főleg hogy az osztály 75%-a lány lesz.

2014. júl. 11. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Igen. :)

Légy lazább, és legyél hű magadhoz, és akkor nem lesz baj!

2014. júl. 11. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Gólyatáborba mindenképp menj el, és akkor valószínű nem lesz semmi gond. Nekem azt tanácsolták hogy mindenben legyél benne és legyél ott. Én is visszahúzódó vagyok, de akkor ezt megfogadtam, már az első nap tejszínhabot nyaltam a csajok hasáról ;)
2014. júl. 11. 17:52
 3/3 A kérdező kommentje:
A lányokkal mindig jobban el tudtam beszélgetni mint a fiúkkal amúgy 15 éves vagyok és fiú.
2014. júl. 11. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!