Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez normális? Kiöltem belőle...

Ez normális? Kiöltem belőle minden érzelmet amit táplát irántam? 19/L

Figyelt kérdés
Mielőtt összejöttem a sráccal mindig egy ideg volt a közelemben(látszott rajta hogy nagyon tetszem neki), a kapcsolatunk elején kb. csillogó szemekkel figyelte minden mozdulatomat, szakítás után pár hónappal meg totál fapofa a közelemben(semmi mosoly,vagy szomorúság)... totál semleges
2014. júl. 10. 23:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Igen az. És valószínűleg igen.

A hiány amit érzel, valószínűleg abból fakad, hogy amikor az embernek nincs párja, akkor bármilyen olyan jellegű figyelem kellemes, mert "nőbb"-nek érzed magad tőle. Fiuknál is van így. Ő meg lemondott rólad.

2014. júl. 11. 00:10
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
taps taps
2014. júl. 11. 09:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem érdekled már.Ő túllépett a dolgon,neked is el kéne fogadnod,hogy vége.Túl kell lépned a saját önzéseden,máshogy nem megy.
2014. júl. 12. 15:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Az történt, hogy az együtt töltött idő alatt megismert, hogy milyen vagy valójában. De ezt Te is tudod.
2014. júl. 23. 02:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen és nem feltétlenül.

Úgy látszik tényleg minden nő ilyen mint amit a 9. válaszoló leírt...

(természetesen hasonló cipőben jártam én is... Ő jelentett MINDENT, de ez is kevés volt...)

Lényegtelen, mert (bár sok időnek kellett eltelni) sikerült túllépnem.

Azért írtam a második kérdésre hogy "nem feltétlenül", mert nem múlik el csak úgy az együtt töltött idő. (nekem pl. 5 év az életemből...)

Elhagyott, már mással van, de én akkor sem tudom utálni.

Örülök hogy boldog és jól alakult az élete.

(Mondjuk szerencsére nem találkozunk sohasem azóta.)

Gondolom egyébként Téged nem pattintott le olyan, akibe totál belé voltál zúgva...

Nem is kívánom az érzést senkinek...

Jobb esetben az exed feldolgozta a dolgot és pár hónap alatt sikerült túllépnie, rosszabb esetben csak megjátszotta a "semlegességet" és belül még mindig szenvedett.

29/F

2014. aug. 8. 22:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonló, de az csak pár hónapos ismerkedési fázisban, én azalatt már nagyon megszerettem a lányt, pedig az elejétől fogva kihasznált. Nekem jól alakultak azóta a dolgaim, nem panaszkodhatom, viszont neki szerintem elég szarul, de meg is érdemli. Kb. úgy hagytam ott, hogy megmondtam neki: "ezt majd még visszaadja neked az élet", úgyhogy ennyi, én nő után már nem fogok sírni édesanyámon, a húgomon és a rokonaimon kívül. Legszívesebben megfojtanám a csajt....
2014. okt. 6. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!